crocco Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Syn doszedł do finału konkursu na projekt koszulki i potrzebuje jak najwięcej lajków .Plizzz głosujcie i lajkujcie. janek70 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Lajk poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Chętnie poprę każdą inicjatywę braci piwowarskiej, ale o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) W konkursie jakiejś szkoły zgłoszono dużo projektów na jakąś koszulką związaną z Francją, a projekt jego syna dostał się do finału. Klikając na "poprzednie, dalej" możesz przejrzeć resztę projektów. Edytowane 24 Marca 2014 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 lajk + udostepnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzebien Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Poszło! Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie cierpię francuskiej nacji, ale Lajk poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arczi_901 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Lajk ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Sorry zagłosowałem na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszku Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ja też na ziomala i jego familie z piwo.org dałem głos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 lajki od nas poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Dzięki za lajki i zachęcam do dalszego głosowania.Czas mija w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 poszedł lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzięki wszystkim za lajki.Także dzięki Wam syn zdobył drugie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exar_Kun Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Tak, z czystej ciekawości - syn wie, że prawie wygrał nie dzięki swojej pracy i kreatywności, a dzięki "kreatywności" taty w kombinowaniu głosów? I czy to 2-gie miejsce jest gratyfikowane materialnie? Sorry, ale dla mnie żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie chciałeś to nie głosowałeś. Twój post to żenada pachnąca zazdrością. Regulamin był prosty. Podobało się to lajkowałeś, nie podobało się to nic nie robiłeś lub głosowałeś na inny projekt. A dlaczego mam nie wspierac syna? amap, korzen16 i Undeath 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Co do nagród to dam znać w sobotę.Wtedy jest odbiór nagród. Co to ma być jeszcze nie wiem ale jak będzie nowe Ferrari to dam Ci panie Exar Kun popatrzeć. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exar_Kun Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Jasno i wyraźnie prosiłeś o lakowanie projektu Twojego syna, a nie na obiektywne głosowanie (vide tytuł wątku..). Zapewne nie jest to jedyne miejsce, gdzie o to zabiegałeś. Zazdrość? Tekst o Ferrari - śmieszne, ja po prostu alergicznie reaguję na wszelakie cwaniactwo. Ok, nie będę się produkował, bo widzę, że to bezcelowe. Miłego świętowania "sukcesu". Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Exar_Kun Rosolis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No cóż, jest to jedyne miejsce gdzie zabiegałem o głosy. Co do lajków to siostry i bracia piwowarzy oddali 42 głosy na ponad 380.Resztę uzbierał syn.Jak zapewne zauważyłeś na tym forum jest dużo więcej ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Exar kun piszesz jakbyś w innym świecie żył. Większość konkursów na największą ilość lajków wygrywają osoby które na wielu forach proszą o pomoc. Przez to masa ludzi głosuje, strona zyskuje popularność i masę wyświetleń, ktoś dostaję nagrodę i tyle. A że wygrywa ten operatywniejszy a nie ten z najlepszym projektem - życie. Myślisz że jak wygrało np. takie koko koko euro spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exar_Kun Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Exar kun piszesz jakbyś w innym świecie żył. Większość konkursów na największą ilość lajków wygrywają osoby które na wielu forach proszą o pomoc. Przez to masa ludzi głosuje, strona zyskuje popularność i masę wyświetleń, ktoś dostaję nagrodę i tyle. A że wygrywa ten operatywniejszy a nie ten z najlepszym projektem - życie. Myślisz że jak wygrało np. takie koko koko euro spoko? Kurcze, dzieki, że mi powiedziałeś... Po prostu nad tym ubolewam, zwłaszcza jak widzę, że uczy się takiej postawy dzieci. Nie zawsze znajdzie się tata, czy grono "dobrych wujków" z lajkami do pomocy i wtedy się okaże, że samemu i tylko o własnych siłach ciężko coś zdobyć. Serio, nie chce mi się tego ciągnąć, zwróciłem uwagę na problem i kto wyciągnie jakie wnioski, to już jego sprawa. Nie chiałem dokopać koledze crocco, świata też nie uleczę, ale może najdzie kogoś jakaś chwila refleksji jak to przeczyta (nawet, jeśli się mimo wszystko nie przyzna, że nie warto promować cwaniactwa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi