froniu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Wczoraj warka #10 i #11 trafiły do butelek. Popełniłem też kolejną Warka nr #12 Saison (wg receptury Dori z wątku http://www.piwo.org/forum/p13488-12-03-2009-21-52-17.html#p13488) Popełniłem niestety błąd bo umknęło mi dodanie na 5 minut przed końcem gotowania ,glukozy:). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Popełniłem niestety błąd bo umknęło mi dodanie na 5 minut przed końcem gotowania ,glukozy:) Spokojnie możesz ją dodać w dowolnym momencie fermentacji (przegotowaną!). To nawet zdrowiej dla drożdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froniu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Spokojnie możesz ją dodać w dowolnym momencie fermentacji (przegotowaną!). To nawet zdrowiej dla drożdży. Dziękuję. Plus za podpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się