Zbynek80 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Koledzy wiecie gdzie mógłbym kupić Łuskę ryżową lub może ktoś z was posiada i mógłby odsprzedać ok 150g ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Tylko do filtracji? Mógłbym Ci podesłać 150 g owsa niesłodowanego. Jak coś PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja mam łuskę z jęczmienia. W razie co to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Użyj łuski gryczanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynek80 Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Gryczanej też nigdzie nie mają. Ale sprawa już załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Gryczaną powinieneś bez problemu dostać na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Gryczanej też nigdzie nie mają. Ale sprawa już załatwiona Majo, majo http://allegro.pl/listing/listing.php?order=d&string=%C5%82uska+gry%2A&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Łuska jest dostępna tu: http://www.pyrogarage.pl/inne.htm Tak, to sklep z artykułami do pirotechniki. :-) Zamówiłem 1kg na próbę. Jest sucha, nie stęchła. Jest trochę pyłu ale to sobie oddzielę na sicie. Rozmawiałem z człowiekiem, który to sprzedaje. Łuska pochodzi z Hiszpanii. Po oddzieleniu od ziaren ryżu jest składowana "pod chmurką" a następnie konfekcjonowana i sprzedawana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi