russo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, Od jakiegoś czasu jestem przyczajonym czytaczem, ukrytym początkującym browarnikiem. Czas więc się ujawnić i przyłączyć do grona Na ten czas moja pierwsza warka jest jeszcze na burzliwej, ma wyjść z tego AIPA. Zobaczymy co będzie W najbliższy weekend będzie się robić już kolejna Po za początkami robienia piwa, jestem studentem ostatniego roku elektrotechniki. W ramach relaksu aktywnego jeżdżę na motocyklu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Cześć! Miło powitać, choć kierunek mniej przyjemnie wspominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam sąsiada ! Jak już będzie co wymieniać , zapraszamy na ul Łużycką , do depozytu . Powodzenia ! Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Z kierunkiem nie ma dramatu Z depozytem patent dobry. Jak wyjdzie piwo (w ogóle )i będzie zdatne do spożycia to pewno zawitam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich, Od jakiegoś czasu jestem przyczajonym czytaczem, ukrytym początkującym browarnikiem. Czas więc się ujawnić i przyłączyć do grona Na ten czas moja pierwsza warka jest jeszcze na burzliwej, ma wyjść z tego AIPA. Zobaczymy co będzie W najbliższy weekend będzie się robić już kolejna Po za początkami robienia piwa, jestem studentem ostatniego roku elektrotechniki. W ramach relaksu aktywnego jeżdżę na motocyklu. Powitać fajna rzecz. To kiedy nas powitasz? Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Strasznie dużo masz do powiedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tak to bywa, jak chce się kogoś powitać, zgodnie z tematem zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi