Koora Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 Teraz, Igorrodz napisał: @Koora Nie wygląda na rozmiar 9x13 Jest większe, ale w wordzie podczas wstawiania wpisujesz rozmiar jaki chcesz. I robię to na normalnym papierze a kleje tylko z lewej i prawej strony klejem w sztyfcie. Szybko potem schodzi pod wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorrodz Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 7 minut temu, Koora napisał: I robię to na normalnym papierze a kleje tylko z lewej i prawej strony klejem w sztyfcie. Pokaż foto kilku różnych butelek z tymi etykietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 25 minut temu, Koora napisał: Dzięki. Myślałem że jedziesz na templatkach. Mi np.bardzo spodobał się ten i go zaadaptowałem dla swoich potrzeb/ możliwości: https://www.piwo.org/gallery/image/9234-73-quaran-lager/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi