Pieslav Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Weź, stestujemy . Trochę swojego piwa przeznaczonego na zlot też mamy. Nie martwiłbym się o dostępność tego trunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Jeszcze żeby było co testować... To co mam w butelkach było robione z brewkita z cukrem a piwo robione ze słodów mam jeszcze na cichej :-). Kupie zgrzewkę Harnasia i się będe wymieniał :-P Edytowane 10 Lipca 2014 przez amorph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Cześć czy wiadomo już ile piw powalczy w konkursie? Czy zamiejscowym zamieścicie wyniki tutaj w miarę szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Do finału weszło 17 piw. Będą odkodowane po finale, dlatego nie podajemy listy. Finałową trójkę zamieszczę zaraz po ogłoszeniu wyników na zamku, resztę wyników tak szybko jak się będzie dało - niedziela/poniedziałek są realne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian7 Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 A nie możecie podać, kto nie wszedł do finału? Nie wiem, czy przyjeżdżać, czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 przyjeżdżaj, zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 oficjalnie zaczynamy o 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Do finału weszło 17 piw. Będą odkodowane po finale, dlatego nie podajemy listy. Finałową trójkę zamieszczę zaraz po ogłoszeniu wyników na zamku, resztę wyników tak szybko jak się będzie dało - niedziela/poniedziałek są realne regulamin konkursu 20. Konkurs Piw Domowych przeprowadzony zostanie zgodnie z wytycznymi Komisji ds. Szkolenia i Certyfikacji Sędziów Konkursów Piwa PSPD zawartymi w „Zasadach dobrej praktyki dla konkursów piwa”. Tak więc ilość piw w finale powinna wynosić 12-15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Zdajemy sobie sprawę, ale wśród sędziów mamy osoby z komisji sędziowskiej PSPD i jeśli nie wyrażą zgody gotowi jesteśmy odrzucić dwa piwa. No stress. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 20. Konkurs Piw Domowych przeprowadzony zostanie zgodnie z wytycznymi Komisji ds. Szkolenia i Certyfikacji Sędziów Konkursów Piwa PSPD zawartymi w „Zasadach dobrej praktyki dla konkursów piwa”. Tak więc ilość piw w finale powinna wynosić 12-15. Zmieńcie jak najszybciej regulamin a nie stresujcie organizatorów. W Poznaniu było podobnie i jakoś do pucharu przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Miejsca: 1. Waldemar Pitala - 39,4 pkt 2. Piotr Kowalski - 39 pkt 3. Wojciech Ściana 35,8 pkt Reszta wyników jutro, przepraszam ale czas na zabawę Gratuluję zwycięzcom, skontaktujemy się wkrótce !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Pełne wyniki konkursu: 1 Waldemar Pitala 39,4 2 Piotr Kowalski 39 3 Wojciech Ściana 35,5 4 Robert Zwoliński 35 5 Roman Nowak 34,3 6 Kamil Janik 33,8 7 Mariusz Bystryk 33,6 8 Marcin Dolata 33,2 9 Jan Krysak 32,4 10 Adam Chrostek 29,2 11 Bogumił Kurek 29,1 12 Mariusz Wróbel 26,2 13 Norbert Pędzik 26,2 14 Arkadiusz Suchecki 25,1 15 Jerzy Mitczuk 24,2 16 Dawid Bobryk 23,6 17 Wojciech Nowosielski 20,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Gratulujemy zwycięzcom! Dziękujemy wszystkim uczestnikom zlotu i konkursu! Do zobaczenia za rok na III Siedleckim Zlocie Piwowarów Domowych! :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Alllle mi nie poszło.... metryczki będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Alllle mi nie poszło.... metryczki będą? No bez przesady. Zgłoszonych było 35 czy jakoś tak. Miałem okazje spróbować kilku ktore nie załapały sie do 17 i ze 2 dało się wypić mimo tego że były ciepłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jutro zacznę ogarniać metryczki, jak sprawnie pójdzie to do końca tygodnia powinny pójść skany. Za skany z eliminacji odpowiada Ponury fermentaThor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Będą skany oryginałów? Super Gratulacje dla najlepszych. Edytowane 20 Lipca 2014 przez Maryh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Wasz konkurs to pierwszy na który wysłałem swoje piwo, mimo że za pierwszym razem udało się przejść eliminacje to wynik punktowy nie powala poczekam na metryczkę i będę wyciągał wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Też miałem okazję pić niektóre z czołówki (ale nie z 3 zwycięzców) i były dwa które były zacne. Edytowane 21 Lipca 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian7 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Czy jest szansa zobaczenia zdjęć ze zlotu? Widziałem, że parę osób robiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abra Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Najgorsze miejsce dla sportowca ale jak na pierwszy konkurs chyba nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Czy jest szansa zobaczenia zdjęć ze zlotu? Widziałem, że parę osób robiło. Robiłem ja i dziewczyna od sponsora. Ja wrzuciłem na google drive, ale nie mam bladego pojęcia jak to teraz można ogladać. Jak nie znajdę to wrzucę parę zdjęć do galerii piwo.org. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian7 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Wydaje mi się, że jeśli podasz bezpośredniego linka do tego folderu, to ludzie, którzy mają Google Drive powinni móc to obejrzeć. Bo udostępnianie folderu dla ludzi pojedynczo, na podstawie maila, to masakra. Aha, w "Sharing options" jest ustawianie prywatności - możesz zmienić ustawienia tak, żeby mogli wejść do tego folderu wszyscy, którzy mają link (jest taka opcja) Edytowane 21 Lipca 2014 przez Marian7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Najgorsze miejsce dla sportowca ale jak na pierwszy konkurs chyba nieźle. http://wroobler.blogspot.com/2014/05/witbier.html Jak widać uwaga pod oceną z depozytu nie do końca trafiona. Piwa mocno perfumowane chmielami czy kolendrą orientalną odpadły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian7 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ale u mnie było jej zdecydowanie za mało, była ledwo wyczuwalna. Wręcz trochę przez to wyjeżdżałem ze stylu. BTW - nie wiem, czemu pisząc o mnie cytujesz wypowiedź abry, ale nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi