wena Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam Jeżeli przywitanie należy do dobrego tonu to wypada się przwitać. Witam serdecznie Koleżanki i Kolegów piwowrów i wszystkich pozostałych. Ja działam w Chorzowie od stycznia 2006. No i już co nieco spłodziłem piwka - 66 warek. Można powiedzieć, że jestem "uwarzony" na całego. Nawet moja żona nie marudzi. Jeżeli chodzi o sukcesy to jestem dumny z zajęcia 2 miejsca w kategorii -kożlak- na konkursie piw domowych w czerwcu tego roku w Żywcu. Pozdrawiam Jan K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witaj serdecznie w naszych skromnych program Cieszę się, że dołącza kolejny domowy piwowar, zwłaszcza że z doświadczeniem no i osiągnięciami Gratuluję Koźlaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Miło mi powitać nowego piwowara Doświadczenie widzę, że masz niemałe Ja również gratuluję sukcesu w Żywcu. Mój koźlaczek niestety okazała się gorszy, więc tym bardziej chylę czoła przed kolegą A co do żony to się nie dziwię, że nie marudzi. Ja też bym nie marudziła, gdyby mi ktoś piwka nawarzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dori zajęła 4 miejsce, dobrze pamiętam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dori zajęła 4 miejsce, dobrze pamiętam ? Pamięć Cię nie myli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dzięki za przywitanie. Mam nadzieję, że w przyszłym roku razem z DORI będziemy świętować I miejsce. W końcu mogą być dwa najlepsze piwa. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Mam nadzieję, że w przyszłym roku razem z DORI będziemy świętować I miejsce. JK ... czego i Tobie i sobie życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 witam i ja , w 2 lata 66 warek no no no pogratulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi