damian_ia4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Witam Czy miał ktos do czynienia z tymi butelkami? Konkretnie chodzi mi o etykietę a właściwie namalowane farbą napisy. Czy da sie to jakos usunąć??? Edytowane 20 Lipca 2009 przez damian_ia4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja kiedyś próbowałem raczej marne są szanse na usunięcie, poza tym teraz to nawet te butelki z wielką głową kozła mi się bardzo podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Ja spróbowałem usunąć to rozpuszczalnikami na poczatek akrylowym (ale nic to nie dało) pozniej nitro i ku mojemu zaskoczeniu nawet to nie pomogło Nie mam juz wiecej pomysłow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Cześć. myślę ze możesz sobie odpuścić, raczej żadna z domowych chemii nie poradzi sobie z ta farbą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No chyba masz racje. Próbowałem nawet z bardzo silnymi rozpuszczalnikami lakierniczymi które zmywają lakier samochodowy ale nic to nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Nic nie dało pewnie dlatego, że owy nadruk jest wypalany w piecu, tak jak grafika na szklankach do piwa. Taki nadruk jest trwale związany ze szkłem, nie da się go usunąć bez uszkodzenia butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam Czy miał ktos do czynienia z tymi butelkami? Konkretnie chodzi mi o etykietę a właściwie namalowane farbą napisy. Czy da sie to jakos usunąć??? Hej, Damian. Mam nadzieję, że w ciągu ostatnich 6 lat udało ci się uzbierać nieco tych butelek po "Koźlaku" - i nadal strasznie cię denerwują? Może chcesz je wymienić na jakieś mniej denerwujące...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Citizen Kane Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Konkretnie chodzi mi o etykietę a właściwie namalowane farbą napisy. Czy da sie to jakos usunąć??? Nie usuwaj, lej w nie koźlaki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Konkretnie chodzi mi o etykietę a właściwie namalowane farbą napisy. Czy da sie to jakos usunąć??? Nie usuwaj, lej w nie koźlaki ;-) Spojrzałeś na datę postu na jaki odpowiadasz? Edytowane 5 Marca 2015 przez ASadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Konkretnie chodzi mi o etykietę a właściwie namalowane farbą napisy. Czy da sie to jakos usunąć??? Nie usuwaj, lej w nie koźlaki ;-) Spojrzałeś na datę postu na jaki odpowiadasz? ----------------------------------------------------------------------------- Myślisz, że Damian dał już radę usunąć farbę z tych butelek? Nic nie pisał... więc... może wciąż jeszcze usuwa? Moim zdaniem, Obywatel Kane bardzo dobrze radzi koledze Damianowi - być może jednym swoim męskim postem uda mu się przerwać czyjś butelkowy koszmar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Zmniejszcie dawki tego co bierzecie Panowie, szczerze wam radzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi