jacer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) josefik ma mieć jedną. Jak ktoś ma to niech tez weźmie. Kupiliśmy niedawno schładzarkę tylko trza ją uruchomić tzn. podłączyć wężyki. Nie wiemy tylko czy mamy dobry reduktor przy butlu z gazu. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja wezmę skrzyneczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja też zabiorę to co mi zostało po wczorajszej imprezie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wezmę schładzarkę na dwa krany co by przepustowość była większa i jakiegoś kega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jakby komuś wpadł do auta jakiś własny destylat można zabrać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jacer, jak coś to mogę wziąć złączki/węże/reduktor/krany itd, to podłączymy twoją na miejscu. Jak coś to ja wezmę jakiegoś kega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) karkan, nalewek będzie pod dostatkiem jakby piwa zabrakło, ale możesz wziąć. Leszczu weź, mamy 6 obwodową schładzarkę także będzie można coś podłączyć. Złączkę do korneliusa mamy po jednej sztuce i jeden kran. Oczywiście weź kega albo dwa. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) złączek do korneliusa też mam tylko jedne komplet, ale mam jeszcze inne jak by co. Wezmę 3 krany i po głowicy z każdego typu + cały osprzęt dodatkowy. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 pytanie dodatkowe, ile będzie butli z gazem, bo nie wiem czy zabierać swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 karkan, nalewek będzie pod dostatkiem jakby piwa zabrakło, ale możesz wziąć. Ale w piątek nie będzie nalewek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Mogę zabrać 4 obwodową schładzarkę, jeśli będą chętni na podpięcie potrzebne będą jedynie krany i czarna szybkozłączka, jeśli ktoś reflektuje, proszę o sygnał, w innym wypadku wezmę pojedynczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jacer, w kwestii organizacyjnej (może mi umknęło) - śniadanie w sobotę na miejscu będzie czy we własnym zakresie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jedną butle mamy z jakimś reduktorem. Do tego są takie rozdzielacze do gazu jak są w knajpach tylko mają obcięte węże w kierunku kega. Sa tylko polaczone miedzy sobą. Sniadanie w sobote rano we własnym zakresie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 OK, to już chyba wszystko wiem. Zabiorę co trzeba. Jeszcze jedno pytanko, o której jutro można się tam dokować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja mam dwie butle. jeśli trzeba wezmę. Jedna chyba 0,5kg druga gdzieś na wysokość kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 ja wezmę podwójny reduktor z dwoma rozgałęzieniami, także do jednej butli max 4 kegi się da podłączyć. @karkan weź jakąś butlę i powinno dać radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja mogę wziąć swoją butlę z potrójnym reduktorem oraz reduktor z rozdzielaczem na 5 szybko-złączek do pepsi. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 jak coś to weź, sprzętu nigdy za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) No to zabiorę wszystkie krany złączki przewody oraz 2 butle dużą i małą Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 to chyba będziemy mieli wszystkiego w zapasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No troszkę się tego uzbierało:) Jak coś nasz damek będzie dystrybutorem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ja wezmę zestaw wyszynkowy mobilny jakby co. Czy w domkach są lodówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Hehe a ja przedwczoraj stresa miałem, bo oczywiście przed wyjazdem mi się gaz w butli skończył i leciałem szybko nabijać... No ja też będę miał swój zestaw do kega, więc spokojnie starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 czytając powyższe posty odnoszę wrażenie, że jeden keg będzie przypadał na jednego człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Lepiej jak będzie więcej sprzętu niż jak miałoby zabraknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi