syja77 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jeżeli to była ta rzeczka, po prawej od tamy gdzie wychodziliśmy z wody, to Leszczowi i kilku chłopakom się podobała i też zgłaszali chęć popłynięcia tym szlakiem w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Tak, to ta rzeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 wygląda niezwykle malowniczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Poznajecie staw? Wczoraj były tam Odłowy. Fajna impreza. W stawie są raki, sporo ich wyciągnęli siecią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja pierd... a miałem ustawione przypomnienie na kompie aby tam pojechać niestety sobota była dość intensywna i kompa nie odpaliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wiadomo już coś więcej o terminie tegorocznego zlotu? Planowanie urlopów w pracy wymyślili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Raczej standardowo, 2 weekend sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 czyli 7-8 czy 14-15? wstępnie oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 14-15.08 powiedzmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To lecę planować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Mnie już możesz pisać jak i córę niezależnie od terminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Właśnie wróciłem ze Szkaradowa z przelewania na cichą domowego piwa. IV Zlot Piwowarów Domowych i Rzemieślniczych odbędzie się w dniach 14-15 sierpnia 2015. Oficjalne zapisy zaczną się tradycyjnie po imprezie w Żywcu. Wtedy utworzę odpowiedni wątek. Mam kilka nowych pomysłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Oficjalne zapisy zaczną się tradycyjnie po imprezie w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No wiem, wiem. Właśnie dziś w knajpie zagadał mnie gość od kajaków. Jak tam w tym roku, bo kupił nowe kajaki? Potwierdziłem datę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Potwierdziłem datę. Zmień tytuł na aktualną datę z dopiskiem 4 zlot lub nowy temat. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Potwierdziłem datę. Zmień tytuł na aktualną datę z dopiskiem 4 zlot Lepiej nie bo, później będzie się trzeba przekopywać przez pół wątku żeby coś sensownego znaleźć Lepiej nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Będzie nowy temat. Dziś tylko zajawka. Jeżeli da radę to popłyniemy tu: Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 No wreszcie jakaś atrakcyjna trasa :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 znowu taka nudna trasa jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Będzie trzeba wodery załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Tam wodery nie pomogą, kogo wciągnie ten zostaje posiłkiem dla tych drzewek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi