KosciaK Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 czytając powyższe posty odnoszę wrażenie, że jeden keg będzie przypadał na jednego człowieka Zapomniałeś jeszcze o tym co w butelkach. W końcu jacer wyraźnie napisał: Najważniejsze to mieć ze sobą dobry nastrój I zapowiada się, że nastroju będzie co nie miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 czytając powyższe posty odnoszę wrażenie, że jeden keg będzie przypadał na jednego człowieka no ja mam dwa kegi, jedne dla siebie drugi dla żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Ja nie mam kegów dlatego posiłkować się będę butelkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 czytając powyższe posty odnoszę wrażenie, że jeden keg będzie przypadał na jednego człowieka I dwie butla co2 na kega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 żeby nie było jak w Kłodzku, przetaczania gazu z kega do kega 5 kegów jeden reduktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Info od Jacera: "Jestem poza netem, jak coś to na telefon" jak ktoś nie ma to mogę podać numer na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Pogoda narazie okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kosciak i crocco meldują się na miejscu Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Kosciak i crocco meldują się na miejscu Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka To wstawcie wodę na herbatę Z Moniką będziemy gdzieś koło 17 Gdzie jest nasz domek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 U mnie niestety przyjazd się troszkę opóźni bo jak to zwykle bywa rzeczy w pracy zatrzymały mnie na miejscu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 kosciak - czy w domku są garnki, gaz albo jakaś płyta grzejna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Chyba był czajnik i mała kuchenka elektryczna Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jaka pogoda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Pozdarwiam Brać piowowarską z Chorwacji. Jutro wypiję za Was Ożujsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 lepiej karlovacko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dziękuję wszystkim za super imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki za fajną imprezę. Za rok z Pauliną obowiązkowo się zameldujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki wielkie za imprezę I bardzo dobrą organizację dla Jacka. No to do zobaczenia za rok! (albo i wcześniej na innych imprezach ) Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za organizację i samą imprezę! Dobrze, że pogoda zaczęła się psuć, to mniejszy żal odjeżdżać było PS. Czyje CDA było na kranie w Szkaradowie? PS2. Dawać przepis na zalewę do karpia! Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Czyje CDA było na kranie w Szkaradowie? Właśnie też miałem o to pytać bo na imprezie kogo nie pytałem to nikt nie wiedział czyje to CDA Więc przyznać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jacer nie chce zdradzić przepisu póki nie wygra jakiegoś konkursu. I właśnie kogo to CDA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jacer nie chce zdradzić przepisu póki nie wygra jakiegoś konkursu. Wiem, bo już go pytałem.. Może jakoś szantażem? Jak mu się całe forum postawi to pęknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzdzionek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzięki organizatorom i współbiesiadnikom za super weekend w Dolinie Baryczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Pytaliście o zalewę nie tego co trzeba, Piotr ją robił i sypnął przepisem na koniec. Jeśli chodzi o ciemne piwo, czy chodziło o to które na początku imprezy podpięte było do mojej schładzarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 CDA (chyba?) było podpięte najbliżej lodówki z piwem w butelkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi