dori Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Gdyby komuś nudziło się w nadchodzącą sobotę (01.08.2009) to ekipa uCiesznego Browarku zaprasza do siebie na grilla i degustację piwa . Mile widziani starzy znajomi jak i nowi piwowarzy chcący pogawędzić o piwie przy piwie Adres chętnym podam na PW. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Szkoda, że mam trochę innych zajęć i ciut daleko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Szkoda, że mam trochę innych zajęć i ciut daleko... Szkoda, bo miło byłoby się spotkać. Może jednak Ci się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jesteśmy ZA :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Jesteśmy ZA Cieszę się bardzo Adres znacie, więc do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Chyba się skuszę, od tak dawna się wybieram że nawet nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Chyba się skuszę, od tak dawna się wybieram że nawet nie pamiętam Zapraszam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 No to trzeba coś pomyśleć. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Cześć Chyba się skuszę' date=' od tak dawna się wybieram że nawet nie pamiętam [/quote']Zapraszam serdecznie kurde, kurde ...... kurde ..... w sobotę ... kurde ....... mówicie .... kurde ..... choroba chyba nie dam rady szajseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ......................... jak coś to o której zaczynacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 jak coś to o której zaczynacie? Około 16-17stej. Mam nadzieję, że jednak uda Ci się dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Cześć konsultacje rodzinne przeprowadzone będę także na imprezce jako kierowca kolegi Marka, szofer znaczy się ale jednego sobie nie odmówię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dziękuję za zaproszenie. Będziemy na 99,9%. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Cześć konsultacje rodzinne przeprowadzone będę także na imprezce jako kierowca kolegi Marka, szofer znaczy się ale jednego sobie nie odmówię! Ale fajowo się będę miał, dzięki Grzesiu za poświęcenie, ode mnie dostaniesz na wynos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Pogoda na szczęście zapowiada się dobra Może jeszcze ktoś dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Cześć Dori jak coś ......... można u Ciebie rozbić namiot na ogrodzie ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Cześć Dori jak coś ......... można u Ciebie rozbić namiot na ogrodzie ;-) ? Miejsca jest pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ha! skoro zapraszasz nowych to ja bym się z chęcią w takie zacne grono wkręcił (bo z Krk niedaleko) i posłuchał na żywo moich niedoścignionych mistrzów piwowarstwa... ale nie dam rady - wczoraj minął nam (mi i mojej drogiej współ-piwowarce) termin "wysiadywania jajka" i się już nie ruszamy nigdzie - chyba, że do szpitala miłej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ha! skoro zapraszasz nowych to ja bym się z chęcią w takie zacne grono wkręcił (bo z Krk niedaleko) i posłuchał na żywo moich niedoścignionych mistrzów piwowarstwa... ale nie dam rady - wczoraj minął nam (mi i mojej drogiej współ-piwowarce) termin "wysiadywania jajka" i się już nie ruszamy nigdzie - chyba, że do szpitala miłej zabawy Dzięki Czekamy z niecierpliwością na nową piwowarkę bądź piwowara Pochwal się jak przyjdzie na świat. Jutro grilla odpalamy około 16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No i po bardzo udanym spotkaniu. Podziękowania Dori za super gościnę. Same specjały domowe na stole, mowa nie tylko o piwie domowym. A na stole stały i popijane były zacne trunki Dori, Weny, Marka33, Bieloka, Pako1. Jako, że woziłem Mistrza trza było zaprzestać konsumpcji zacnych trunków i raczyć się wodą (jak zwierz). Na miejscu wypiliśmy zdrowie Kopyra Dzięki za spotkanie i byle do kolejnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Również dziękuje zacnym Gospodarzom za gościne, a gościom za miłe towarzystwo. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy. Do następnego spotkania. JK Dziękuję "Zwierzakowi" za transport. Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Elo I ja napisze kilka słów - spotkanie bardzo, bardzo udane! Okolica spokojna, komary dały nam żyć, piwa przeróżnego się wczoraj napiłem niemal do pełna Pogaduchy o piwie , o wędzeniu i dupie maryny się odbyły :) Pieron twardy był, pił tylko próbki (i wodę) jak i Pako, my z Markiem stwierdziliśmy ze zostajemy na poranną kawę Jeszcze raz dziękuję Dori i Januszowi za ugoszczenie i wszystkim przybyłym za super spędzony wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Elo I ja napisze kilka słów - spotkanie bardzo, bardzo udane! Okolica spokojna, komary dały nam żyć, piwa przeróżnego się wczoraj napiłem niemal do pełna Pogaduchy o piwie , o wędzeniu i dupie maryny się odbyły :) Pieron twardy był, pił tylko próbki (i wodę) jak i Pako, my z Markiem stwierdziliśmy ze zostajemy na poranną kawę Jeszcze raz dziękuję Dori i Januszowi za ugoszczenie i wszystkim przybyłym za super spędzony wieczór Zazdroszczę Wam strasznie Tym bardziej, że u Weny poznałem parę osób, i są to przesympatyczni ludzie Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja również bardzo dziękuję za fajnie spędzone popołudnie i część nocy. Gadało się świetnie, stół się uginał od samych domowych specjałów (tylko woda była ze sklepu ). Dziękuję Dori i Januszowi za zaproszenie i przesympatyczne spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zazdroszczę Wam strasznie To czemu Cię Chłopie z nami nie było??? Następnym razem proszę stawić się na spotkanie!!! Muszę powiedzieć, że z mojego punktu widzenia spotkanie bardzo udane Mili goście, sympatyczna atmosfera, super piwo, kiełbasa, ogórki, chlebek, ser, ciasto.... Dziękujemy wszystkim za miły wieczór, a niektórym za miły poranek Do następnego razu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Mam łezkę w oku że nie mogłem być.Takie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi