piter Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Niektórzy wiedzą o czym piszą, niektórzy natomiast piszą o czym wiedzą. Już kiedyś miałem spytać a to zdanie mi o tym przypomniało Gdzie podział się link odnośnie przekrętów Owsiaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ale co próbujesz udowodnić? że włączanie świateł w dzień to bzdura? czy że to spisek żarówkowy? uświadomie cię bo może nie wiesz, że starzy zawodowi kierowcy w Polsce jeździli na światłach w lecie na długo zanim weszły w życie przepisy nie po to by innych uczyć jeździć tylko po to by ich było widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) ale co próbujesz udowodnić? że włączanie świateł w dzień to bzdura? czy że to spisek żarówkowy? uświadomie cię bo może nie wiesz, że starzy zawodowi kierowcy w Polsce jeździli na światłach w lecie na długo zanim weszły w życie przepisy nie po to by innych uczyć jeździć tylko po to by ich było widać I jedno i drugie. A to dziwne, bo ja nie znam żadnego. I mam masę zdjęć z dróg z tamtych czasów i na żadnym nie ma autobusu czy ciężarówki na światłach. Zapytaj natomiast znajomego milicjanta co by zrobił, gdyby spotkał kogoś z włączonymi światłami w dzień i nie byłby innym milicjantem w akcji albo partyjnym dygnitarzem. Łatwo powiedzieć, że jacyś bliżej nieokreśleni kierowcy coś tam robili, bo przecież trudno udowodnić, że nie robili jak nie można się z nimi nawet skontaktować. Ale nie ze mną te numery. Naprawdę uważasz, że samochodu bez świateł nie było widać? Edytowane 24 Lipca 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A to dziwne, bo ja nie znam żadnego. nie jest to dziwne - przecież załozyłeś ten wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Powinien wrócić przepis o piciu po godzinie 13. Rano jak patrzę na bywalców to mnie bierze be, fu, ble. Jake, dajesz czadu ostatnio Edytowane 24 Lipca 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Oh, jaki fascynujący temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 jak to mawiają : Nie kłóć się z i....., bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem! Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 W powiedzeniu jest z "debilem", a nie z "idiotą". Ale faktycznie chyba na dzisiaj skończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A ja w każdej chwili mogę pokazać badania austriackie, amerykańskie czy japońskie. Tylko co z tego, jak powiesz, że to pewnie Macierewicz pisał. no właśnie, mówiłem/pisałem że jesteś ekspertem, ekspertem od wszystkiego czyli od niczego, próbujesz wmówić swoje racje nie bacząc na zdanie i doświadczenie innych... wypowiadasz się na rzeczy z których nie jesteś kształcony, to tak jakby polonista wypowiadał się w elektronice ... mnie twój kolega Macierewicz czy też twój wróg Tusk nie obchodzi, ważne jest jedno światła w dzień ratują życie, czy to będzie 1 lub 100 istnień nie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) jak to mawiają : Nie kłóć się z i....., bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem! A ja prywatnie się nie zgodzę, takie kłócenie się pozwala zdobyć doświadczenie, czasami bardzo przydatne w życiu codziennym Edytowane 24 Lipca 2014 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 może o inteligenta mi chodziło ? no ale skoro wiesz lepiej to ok ,nie kłócę się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 (edytowane) Inteligent nie byłby wykropkowany. światła w dzień ratują życie, czy to będzie 1 lub 100 istnień nie ważne A jak ratują 1, a przyczyniają się do śmierci 10, to też dobrze? Zresztą każde twierdzenie trzeba udowodnić, również "światła w dzień ratują życie". A na razie nic na to nie wskazuje. Obowiązkowy kask na głowie pieszego tez na pewno uratuje jakieś jedno życie rocznie. I co z tego? Edytowane 24 Lipca 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 ładna wymiana zdań, co wy chcecie, pośmiać się można dopóki nie ma wyzwisk (idiota - be), to nawet ciekawie się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 jake ty to chyba dziś nie zaśniesz, tyle emocji .... a jak zaśniesz to będziesz śnił o samochodzie ze światłami lub bez, obudzisz się i będziesz się zastanawiał czy to było w Polsce czy we Francji czy w USA czy to na pewno był samochód czy też motorower na długich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu68 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Pozdrawiam miłośników nakazów i zakazów. A także tych, którzy uważają, że rząd wie wszystko lepiej od obywateli Faszysta Rasista Homofob 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 A jak ratują 1, a przyczyniają się do śmierci 10, to też dobrze? odpowiedz sobie sam Makaron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Temat dawno się wyczerpał, czas zamknąć wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi