sugarsweet Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 temat z browar.biz: http://browar.biz/forum/showthread.php?p=1206029#post1206029 Gdybym miał etykiety... to chciałbym żeby trafiły do jego książki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Wysłałem mu swoje, zero jakiejkolwiek odpowiedzi, ni dziękuję ni pocałuj nie w dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzou Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Tu też było: http://www.piwo.org/topic/13659-etykiety-piwowarow-domowych-do-nowej-ksiazki-randyego-moshera/ Podobnie jak Usiu wysłałem i głucha cisza do teraz, może to trolling jakiś był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nie trolling. Niefortunnie wstawiłem posta w ten wątek dotyczącego udziału polskich piwowarów w zagranicznych konkursach etykiet piw. Nie wiedziałem, że to dość drażliwy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Usiu, fazzou - moze jakos pozno je wyslaliscie ? My dostalismy odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 22 kwietnia wysyłałem maila. Co Ci odpisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 A ja 23 kwietnia. Zero potwierdzeń, podziękowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hap Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Hmm to my w ogole wyslalismy w czerwcu Odpisal pare milych slow i jest jakas szansa ze beda w ksiazce - ale czy na pewno to uwierze jak je zobacze na papierze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Może dlatego kolega Mościcki mógłby się dowiedzieć od Randy'ego co i jak, czy są nadzieje czy wyszło jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Odkopuję, ety pojawiły się w książce (i jedna ThoriNa). EDIT: Są jeszcze etykiety Fazzou. Cml dostał pół strony na ety . Edytowane 26 Lutego 2015 przez MichalW e-prezes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 EDIT: Są jeszcze etykiety Fazzou. Cml dostał pół strony na ety . wrzucisz więcej fotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) OK. Twoje z podpisem "KH brews with MK and creates these thrilling labels for their Cztery Łapy (Four Paws) homebrewery in Warsaw, Poland." EDIT: Jeszcze są dwie Bogiego i jedna chyba Raczka (witbier). Edytowane 26 Lutego 2015 przez MichalW cml 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 OK. Twoje z podpisem "KH brews with MK and creates these thrilling labels for their Cztery Łapy (Four Paws) homebrewery in Warsaw, Poland." EDIT: Jeszcze są dwie Bogiego i jedna chyba Raczka (witbier). Moich jest trochę Randy mógłby książkę podrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi