Bogi Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Jaki Lemmy był młody , też rowieśnicy poprzednich zespołów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Primusek, żeby tempo mieszania zacieru było odpowiednie. Zawsze sądziłem, że Claypool lepszy niż Flea underoak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Primusek, żeby tempo mieszania zacieru było odpowiednie. Zawsze sądziłem, że Claypool lepszy niż Flea Basik plumka az milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Primusek, żeby tempo mieszania zacieru było odpowiednie. Zawsze sądziłem, że Claypool lepszy niż Flea [media] [/media] Nie wiem jak w ogóle można postawić Claypoola obok Flea.. Przecież to tak jakby porównać Mike'a Pattona do Krzysztofa Krawczyka ! Apropo Pattona, nowy album nagrał z Tomahawkiem, polecam! singiel: Bączek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nie dało się wstawić więcej w jednym poście - tutaj cały album w formie playlisty: Jest czad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 z pozdrowieniami dla ślązaków [media]http://www.youtube.com/watch?v=dyEsiTqcAQo[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Coś o nas. No, o piwowarach z forum piwo.org! Pivečko pijem a vesele žijem desítku, dvanáctku do sebe lijem starý i mladý jsme kamarádi, když u stolu nad pivem máme se rádi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Tom Morello i spolka [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 z pozdrowieniami dla starych metalowców : Samael 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 No to kontynuując temat, Metallica w jeszcze jednej interpretacji: [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dzisiejsze odkrycie: WOOHOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Uwielbiam ten zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Świetny cover! Solówka po drugiej minucie wymiata! A tutaj epka zespołu Basement, zachwycam się nią ostatnio, powinna się spodobać tym co w piwnicy warzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Pewnie ktoś już to oglądał, ale jako ciekawostka: The Melbourne Symphony orchestra, conducted by Cezary Skubiszewski, play the Victoria Bitter beer commercial theme song on bottles of VB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Brett Domino lepsze od oryginału. Cypress Hill-liceum, ale starocie wywlekasz ale też mam coś fajnego, zwłaszcza komentarz o ówczesnym amerykańskim piwie, czyli niezrównany Eric Idle i Monty Python w piosence pokazującej gdzie tak naprawdę tkwi źródło filozofowania: http://youtu.be/m_WRFJwGsbY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ślonsko interpretacja czegoś co się już downo znudziło. [media]http://www.youtube.com/watch?v=oaXNqXSP6ig[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Wrzuciłem ostatnio link do tego teledysku w dziale LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie jest to moja ulubiona kapela ani nawet ulubiony kawałek, ale traktuje o tak bliskim nam temacie ;P Jakby ktoś pędził to jeszcze mają swojsko zatytułowane kawałki vodka i tequilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie jest to moja ulubiona kapela ani nawet ulubiony kawałek, ale traktuje o tak bliskim nam temacie ;P Beda grali tu w Dublinie za kilka dni,ale raczej sie nie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 1. Bogi - a te klimaty rozpoznajesz? 2. Underoak - pospieszyłem się z tym Claypool`em, bo Lemmy jest poza klasyfikacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Właśnie nie, nie chodzi mi o wokalistkę, ale o zespół. Brzmi jak ska, ale z domieszką czegoś innego. Nazwa mi nic nie przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Brzmi jak ska Bo to klasyka ska, a The Specials to biali+czarni jeszcze z ho-ho zamierzchłych czasów; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) PolSKA wersja [media] [/media] Edytowane 1 Lutego 2013 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Powrot do przeszlosci [media]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=z7dhvS0Ty9c[/media] Slonx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi