schloss Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 (edited) Nic więcej dodawać chyba nie trzeba:) Ale powiem za to co słucha moja siostra: Dody :rolleyes::rolleyes: ps: ale ma 13lat - grunt żeby wyrosła z tego! Edited April 29, 2007 by schloss elroy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schloss Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Nic więcej dodawać chyba nie trzeba:) Ale powiem za to co słucha moja siostra: Dody :rolleyes::rolleyes: ps: ale ma 13lat - grunt żeby wyrosła z tego! Niczego nie słuchacie ?? Dori ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Nic więcej dodawać chyba nie trzeba:) Ale powiem za to co słucha moja siostra: Dody :rolleyes::rolleyes: ps: ale ma 13lat - grunt żeby wyrosła z tego! Niczego nie słuchacie ?? Dori ? I tego się obawiałam - teraz to Ty wzywasz Moderatora do tablicy . Nie odpowiadałam wcześniej gdyż muzyka raczej nie zajmuje ważnego miejsca w moim życiu :rolleyes:... Preferuję rocka i hard rocka, i to zwykle starsze "kawałki": Aerosmith, AC/DC, Van Halen, Roling Stones... A teraz Ty nie wykręcaj się siostrą tylko podaj czego słuchasz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Nic więcej dodawać chyba nie trzeba:) Ale powiem za to co słucha moja siostra: Dody :rolleyes::rolleyes: ps: ale ma 13lat - grunt żeby wyrosła z tego! Niczego nie słuchacie ?? Dori ? I tego się obawiałam - teraz to Ty wzywasz Moderatora do tablicy . Nie odpowiadałam wcześniej gdyż muzyka raczej nie zajmuje ważnego miejsca w moim życiu :rolleyes:... Preferuję rocka i hard rocka' date=' i to zwykle starsze "kawałki": Aerosmith, AC/DC, Van Halen, Roling Stones... A teraz Ty nie wykręcaj się siostrą tylko podaj czego słuchasz .[/quote'] Schloss słucha tego samego co siostra pewnie Ja niczego nie słucham, nie ciągnie mnie w ogóle tematyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schloss Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 (edited) Niczego nie słuchacie ?? Dori ? I tego się obawiałam - teraz to Ty wzywasz Moderatora do tablicy . Nie odpowiadałam wcześniej gdyż muzyka raczej nie zajmuje ważnego miejsca w moim życiu :rolleyes:... Preferuję rocka i hard rocka' date=' i to zwykle starsze "kawałki": Aerosmith, AC/DC, Van Halen, Roling Stones... A teraz Ty nie wykręcaj się siostrą tylko podaj czego słuchasz .[/quote'] Schloss słucha tego samego co siostra pewnie Ja niczego nie słucham, nie ciągnie mnie w ogóle tematyka. Siostra siostrą nie moja wina co słucha Ja osobiście U2, PinkFloyd i te klimaciki. Nieraz coś z elektro. Oczywiście nie wzywam Cie do tablicy Dori :) ps: Swoją drogą - może byś sobie avatarek wkleiła:) Edited May 5, 2007 by schloss Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 ps:Swoją drogą - może byś sobie avatarek wkleiła:) Życzenie spełnione Link to comment Share on other sites More sharing options...
schloss Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 ps:Swoją drogą - może byś sobie avatarek wkleiła:) Życzenie spełnione No prosze prosze Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ps:Swoją drogą - może byś sobie avatarek wkleiła:) Życzenie spełnione No prosze prosze Dzięki! A może wątek "zdjecia forumowiczow" ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Życzenie spełnione No prosze prosze Dzięki! A może wątek "zdjecia forumowiczow" ?? Ale wrzucisz pierwszą fotkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 No prosze prosze Dzięki! A może wątek "zdjecia forumowiczow" ?? Ale wrzucisz pierwszą fotkę Ehhh, wiedzialem ze tak będzie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Ehhh, wiedzialem ze tak będzie.. Słowo się rzekło Jak sam nie doślesz, to ja za Ciebie kolego zamieszczę :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Ehhh' date=' wiedzialem ze tak będzie..[/quote']Słowo się rzekło Jak sam nie doślesz, to ja za Ciebie kolego zamieszczę :) To jest szantaż elroyski Muszę iść ale między czasie przemyślę :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielki_B Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Manowar, Accept, Running Wild, Scorpions, Black Sabbath, Deep Purple, Iron Maiden, Joe Satriani, Judas Priest, Nirwana, Rammstein, The Offspring i wiele innych plus to, co lubi Dori (bez Stonsów). Generalnie metal + kazda dobra muzyka. Maverek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Manowar, Accept, Running Wild, Scorpions, Black Sabbath, Deep Purple, Iron Maiden, Joe Satriani, Judas Priest, Nirwana, Rammstein, The Offspring i wiele innych plus to, co lubi Dori (bez Stonsów). Generalnie metal + kazda dobra muzyka. Wielki B ma dobre gusta Choć ponoć o nich sie nie dyskutuje Do tego dodam jeszcze kilka pozycji 'stare' Paradise Lost, 'stare' Amorphis, In Flames, wiecznie żywa metlica - a w zasadzie też warto dodać ta 'stara' No i zbyt wcześnie zmarły Śp. Chuck Schuldiner z Death Nowy nurt też zły nie jest. Ostatni mój faworyt - VolBeat. (swoją droga supporcik przed w/w metalicą w wiedniu) Elvis żyje!!! Tak jest, żyje i ma się dobrze, dowodem na to jest płyta duńskiej formacji Volbeat Cała recenzja http://www.metal.pl/recenzja.php?id=1258 a tu jeden z kawałków http://www.youtube.com/watch?v=eclMypNggQQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Więc widzę, że muzyczne gusta mamy bardzo podobne Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopen Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Metallica - biblia, Static X, Disturbed, DRI, Death, Sepultura, Linkin Park, NIN i jeszcze kilka innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wielki_B Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Elvis żyje!!! Tak jest, żyje i ma się dobrze, dowodem na to jest płyta duńskiej formacji Volbeat No i sobie ściągnęłem. Stwierdzam, że warto sobie nieraz odświerzyć metalowe upodobania opiłkami spod nowych pił... Dziękuję Elroy! PS. Coś mi tu wygląda, że piwowar równa się metalowiec, a przynajmniej fan cięższego brzmienia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzi Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 PS. Coś mi tu wygląda, że piwowar równa się metalowiec, a przynajmniej fan cięższego brzmienia! Protestuje !. Chociaż mam dyskografie Faith no more, i wiem jak gra Dezerter i Primus ( wiem, wiem nawet to dalekie do metalu ). To normalnie gustuje w VooVoo, ATMANie, Grechucie, Herbim Hanckoku i Joshule Redmanie. Tak że piwo raczej nie ujednolica gustów muzycznych :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 nie bede orginalny bo wszystkie kapele ktore lubie tzn rock punk rock i lzejszy metal zostaly juz wymienione wszystkie procz jednej tzn Dzem Link to comment Share on other sites More sharing options...
reeb Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 Z foreign : King Crimson 'in the Court of the Crimson King' - zwyczajnie lubie... bo uwielbiam, bo ... !!! The Doors - slodkie czasy liceum ... (dodam, ze zwyczajnie mielismy niejakie opoznienie wzgledem reszty siwata ) Frank Zappa - wiecznie zywy, dopoki nie zszedl z tego swiata pozostawiajac po sobie ponad 100plyt.. Tom Waits - bo zyje i wciaz spiewa... ze czasami przez telefon... Sanatana - za super reaktywacje i i riff na poczatku 'Black Magic Woman" Pat Matheny ... ... setki innych, ktorych juz nie pamietam .... sami przypominaja o sobie z rodzimych Kazik Staszewski + Kult - bo zawsze byl soba, Malenczuk - za swoista inteligencje, glos i covery.. lepsze niz oryginal .... trudno by wymienic generalnie dobra muza, nie jest zla a o tej zlej ... sie nie mowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
m44 Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Kat, Metallica, Rolling Stones, AC/DC, Marilyn Manson, Cranberries, czasami Queen i wiele więcej. Trudno wymienić wszystkich wykonawców, ale jak widać preferuję rock/metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wnuczek Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Osobiście wolę krajowe kapele, takie jak: Post Regiment, Apteka, Włochaty, Gaga. Z lżejszych Nieznani sprawcy (kawałek Ułani jest świetny, wiem, że to cover) Kult. PZDR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wnuczek Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ten kawałek, to już historia. Ale jaki świetny. Toć to może być nasz hymn. http://pl.youtube.com/watch?v=m-WF9fskEvk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukaszzbud Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 grind-core, hard-core, power violence, screamo-core, drum'n'base, punk rock, i takie tam ....podałem gatunki muzyki dlatego że kapel nie chciało mi sie wymieniać bo dużo tego:) korek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziadek Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Moja muzyka:jazz tradycyjny,swing,countru,a 10 lat temu odkryłem piękno mistrzów baroku .Słucham głównie przez komputer/screamer/.Jak warze piwo to musi grać swing,a do degustacji zależy od nastroju ale przeważnie klasyka. korek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts