waz Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ogląda ktoś jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Narazie lejemy szwaboli 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Polska - Rosja Polska - Niemcy co za zbieg okoliczności i wszystkich lejemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Tylko POLSAT Edytowane 20 Września 2014 przez waz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Bojkot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 http://www.frombar.t...038-897884.html Łamiesz prawa autorskie, a to nie jest tu mile widziane (oprócz dzielenia się gęstwą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 2:1 dla nas, najlepsze było jak puszczali muzykę z klossa i czterech pancernych GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 hola hola... Ja wam tylko pokazałem gdzie te prawa łamią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Spoko, ja tylko żartowałem. Sam transmituję to w swojej sieci lokalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 takie łamani,wystarczy w google wpisać teraz jake łamie bo powielił link i tylko jego widać 16:16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 O takie łamani,wystarczy w google wpisać teraz jake łamie bo powielił link i tylko jego widać 16:16 to chodziło, teraz ON łamie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) 3:1 - WOW, czwarty set niesamowity! co za zbieg okoliczności i wszystkich lejemy... Lubię takie zbiegi okoliczności hehehehe Edytowane 20 Września 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dobra, wyłączamy zabawki, bo do 6 rano już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Podobno finał ma być odkodowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waz Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Brazylia nam dowali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Brazylia nam dowali... Masz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Chory głupi kraj, u siebie mistrzostwa a 90% ludzi nie może oglądać, niech się nażrą kasiorką z tranmisji kodowanej, głupota i podłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Solorz najlepszy blokujący mistrzostw Jejski, Mariusz_CH, Shooter i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Chory głupi kraj Nie kraj tylko namiestnicy dygnitarzy poprzedniego ustroju. Nie obrażaj reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Solorz najlepszy blokujący mistrzostw Buahahahaha ode mnie masz punkt i piwko przy spotkaniu buahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Chory głupi kraj Nie kraj tylko namiestnicy dygnitarzy poprzedniego ustroju. Nie obrażaj reszty. teoria spiskowa, powiedzą niektórzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floki Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 teoria spiskowa? teoria spiskowa to kombinacja, aby Polacy nie zagrali z Rosją 17 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Dla mnie nie ma różnicy 17-tego czy 18-tego. Najważniejsze że wpierdol dostali Edytowane 20 Września 2014 przez Mariusz_CH Faszysta Rasista Homofob 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nie chce mi się edytować. Znajomy tak mówi ogólnikując i mnie też tak zdarza się mówić/pisać. Mistrzostwa w piłce po wyjściu z grup oglądałem, tv postąpiła uczciwie, reklamy też oglądałem, własne piwo, chipsy itp, spoko. Teraz zero, piwo jest:) tv nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi