Tajwan Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Cześć! Michał, 23 lata, Poznań. Dzisiaj, tj. 29.09 czyli na swoje imieniny dostałem od swojej lubej minibrowar, a w tym na start: produkty na American Bitter ze słodami śrutowanymi, oraz po 100g Mosaic, Cascade, Citra, Marynka, Lubelski i 50g Amarillo, no i oczywiście drożdże. Słody na kolejne warki, mam już sobie sam kupić, dlatego odwiedzę słodownię Optima w Poznaniu. Mam nadzieję, że sprawdzę się w roli piwowara i będę mógł mojego darczyńcę uraczyć czymś pysznym. Trzymajcie kciuki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Pozostaje Nam tylko trzymać kciuki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Powodzenia! Rzuć okiem na mapę i prędzej lub później, do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dobra Kobita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi