pepe11 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 ponad rok temu zamówiłem etykiety od forumowicza z Łodzi skasował przelew i czmychnął dzisiaj go namierzyłem pod innym nickiem , uwaga na oszusta tym razem ma adres pod Łodzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Jakie miał/ma nicki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Jakie miał/ma nicki? Tomasz Nowak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Teraz to zapewne Jan Kowalski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 to akurat prawdziwe nazwisko bo wezwanie do zapłaty odebrał tatuś tego pajaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 To zwykłe chamstwo i złodziejstwo. Dobrze, że większość ludzi tutaj jest życzliwa i pomocna. Zgłoś to do admina żeby zablokował IP pajaca bo może dalej próbować oszukiwać Brać Piwowarską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 skąd masz pewność że to ten sam ? jeśli masz faktycznie pewność to trzeba nagłośnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe11 Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mam pewność. Wiek , nick okolica ta sama facjata ,myślę ze podanie lokalizacji wystarczy . Napisałem to bo nie chce żeby się koś jeszcze naciął choć myślę że nie byłem jedyny . Życie uczy że podobne sprawki walą rykoszetem sprawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr34 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Takie zachowanie należy tępić i dobrze, że ktoś o tym przestrzega, jeśli oczywiście ma pewność, że to ta osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dziękuje za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi