Krzysztof Ruda Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam, ostatnio wpadły w moje posiadanie 4 stare szklanki z piwnymi etykietami, czy mógłby mi ktoś je ocenić, jak stare mogą być i czy są coś warte? od lewej: Sonnenbrau Rebstein Jule Hvidtol Karlsquell Export Warsteiner Maltz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Więcej fachowców i kolekcjonerów jest na browar.biz . Zerknij tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 i powkładaj do środka jakieś kartki białe najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Bardzo brzydkie te szkła :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Spróbuj na browar.bizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A chcesz je sprzedać czy wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A chcesz je sprzedać czy wymienić? Jak sprzedać to po złotówce chodzą, a wymienić to na Tyskie? Przyjeżdża to kartonami zza Odry, oni tam nie mają hut? Mathev 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Tylko dopytywałem. Są giełdy, gdzie nawet takie brzydkie i mało chodliwe szkła da się wymienić na coś ciekawszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi