rasuh Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Postanowiłem dziś rozlać i zabutelkować piwo do butelek. Jeszcze nie zacząłem rozlewać, co 10-15 minut pukanie, dzwonienie do drzwi i co nawiedzają mnie małe potworki i domagają się cukierków. Ja akurat cukierków nie mam, a piwa też nie dam bo to w końcu za małe potwory na piwo. Przestrzegam wszystkich piwowarów nie róbcie nic w halloween z piwem. Szkoda nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 a mógłbyś wyjaśnić o co Ci tak w ogóle chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 zaproponuj im psikus zamiast cukierka - mały prysznic spryskiwaczem;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Postanowiłem dziś rozlać i zabutelkować piwo do butelek. Jeszcze nie zacząłem rozlewać, co 10-15 minut pukanie, dzwonienie do drzwi i co nawiedzają mnie małe potworki i domagają się cukierków. Ja akurat cukierków nie mam, a piwa też nie dam bo to w końcu za małe potwory na piwo. Przestrzegam wszystkich piwowarów nie róbcie nic w halloween z piwem. Szkoda nerwów. Białystok jest w USA? Bo z tego co wiem, to nie jest. A jak nie jest, to kopa w d.... i do domu! Do mnie rok temu weszli na podwórko i jestem pewien, że zapamiętają to do końca życia. Ray, Shooter i Bogi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dynię postawiliście ze świeczkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertJ Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Choć mam dopiero 20 lat, (jutro 21), to nie ogarniam tę super mode na halloween. Co w tym jest fajnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dynię postawiliście ze świeczkami? Świeczki zapewne były. W oczach gówniarza, która jak uciekał, to wpadł w krzaki i się wywrócił. A potem było tylko "powiem tacie ..." i płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Poczęstuj ich NaOH z sokiem Oczywiście czarny humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 jakie piwo najlepiej fermentować przy pełni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Jasne pełne ;-P Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 ja myślałem o jakimś jak noc czarnym stoucie, ale może to właściwe podejście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi