PrzemoW Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Myślę, że tak. gdyby ktoś zrezygnował, nie zapłacił etc. to ustawiam się w kolejce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grigor51 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Myślę, że tak. gdyby ktoś zrezygnował, nie zapłacił etc. to ustawiam się w kolejce... Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Panowie (i panie, choć nie wiem czy obecne) mam bardzo złe nowiny. Niestety zamówienie sadzonek nie dojdzie do skutku (póki co), ponieważ sklep już nie ma sadzonek. Po kontakcie mailowym ze sklepem, wiem, że wszystko zabrali ich kontrahenci i póki co nie wiedzą kiedy będą mieli nową dostawę. Przykro mi, ale nie wiem co jeszcze można zrobić. Będę monitował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 hmm to może w nasionka się pobawimy ? skoro nie ma sadzonek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Takie akcje robi sie szybko i w 10 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Nie chcę Was martwić, ale od pewnej osoby, która temat chmielu ma "trochę" ogarnięty, słyszałem że ten sklep już nie jednego wodził za nos - szczególnie z tym Cascade. Niby mają mieć, potem nie mają itd. Oby w tym wypadku było inaczej - powodzenia! Nie wypada siebie cytować, ale w tej sytuacji... niestety chyba się potwierdza się to, co mi powiedział Paweł Piłat na temat tego sklepu ;/ Edytowane 13 Maja 2015 przez ThoriN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Temat był zablokowany, potem odblokowany... "ale jaja Panie Ferdku " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Temat był zablokowany, potem odblokowany... "ale jaja Panie Ferdku " Może admin też nie wierzył w powodzenie taj akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Cóż. Warto było spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Bo wszyscy chcieli Cascade.. A nie dostanie nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bo wszyscy chcieli Cascade.. A nie dostanie nikt A ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bo wszyscy chcieli Cascade.. A nie dostanie nikt A ja mam Ja też, ale nie z tego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Też mam dlatego nie brałem Tylko, że słabo rośnie żeby w Polskę puścić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dege Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Może ktoś sie pochwali jakimś innym sklepem, który sprzedaje sadzonki ? oprócz allegro [ na którym są tylko PL chmiele ] znalazłem sklepy z usa... część nie wysyła do PL, a w innych cena przesyłki zabija ewentualnie może z polskich ktoś może odsprzedać oktawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ciekawy sklep ze sztobrami i sadzonkami to http://www.willingham-nurseries.co.uk/index.htmlale w tej chwili wszystko wyprzedali. Będą mieli dopiero w listopadzie sztobry. Ceny są jednak wysokie i sporo kosztuje wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Bedzie ktos zamiawial znowu na sezon 2016? Ewentualnie moge sie podjac zamowienia grupowego na: http://www.eickelmann.de/Hopfen-Shop/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Nie ma co organizować zbiorowego zamówienia, bo sklep tego i tak nie zrealizuje Lepiej na własną rękę zamówić 10 - 20 sztuk i upłynnić w Polskę po otrzymaniu towaru.. Cascade pójdzie jak woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Lepiej na własną rękę zamówić 10 - 20 sztuk i upłynnić w Polskę po otrzymaniu towaru.. Cascade pójdzie jak woda Moze kupie z 50 Cascade 5 zostawie dla siebie reszte opyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bray Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Mam takie szybkie pytanie... Czy aromat takiego samodzielnie wyhodowanego Cascade jest podobny do Cascade 'oryginalnego'? Ma hamerykańskie zacięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jaka cena jednej sadzonki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Familienbrauerei Schnura Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 dostalem info ze sklepu maja jeszcze w zapasie i moge to dostac za tydzien bo paczka poszla by do DE i wtedy duzo taniej. pisali ze mozna spokojnie sadzic w pazdzierniku przy 50szt. wychodzi najtaniej ok 20zl za sztuke + wysylka w polsce po cenniku pp ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) dostalem info ze sklepu maja jeszcze w zapasie i moge to dostac za tydzien bo paczka poszla by do DE i wtedy duzo taniej. pisali ze mozna spokojnie sadzic w pazdzierniku przy 50szt. wychodzi najtaniej ok 20zl za sztuke + wysylka w polsce po cenniku pp ktos chetny? Prawie jak Moda ma sukces Edytowane 1 Października 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Dokładnie, to się nigdy nie skończy. Są zdecydowani ludzie, sklep mówi że ma być, a jak przychodzi co do czego to nie ma. Edytowane 1 Października 2015 przez Arielos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rasuh Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Familienbrauerei ten sklep ma sztobry czy sadzonki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arielos Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Sadzonki, na 1 stronie chyba 3 post od dołu masz zdjęcie paczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi