Ciocia Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam na imię Paweł. Planuję założyć mini produkcje, domową, która zaspokoiła by moje potrzeby i mych gości. Jestem tu bo zauważyłem, że to jedyne miejsce w polskiej sieci, gdzie tak szeroko porusza się temat produkcji piwa ...a wiec idę czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witaj, trafiłeś idealnie. ...a wiec idę czytać. powodzenia i do zobaczenia za ... parę miesięcy (jest co czytać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Ciocia Paweł... Znowu te całe gendery atakują :-D Powodzenia w nauce, no i samych udanych warek jak już się za warzenie weźmiesz! Gdyby coś było niejasne pytaj śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Czytaj, korzystaj z wyszukiwarki a jak czegoś jakimś cudem jeszcze nie ma na forum to wtedy dopiero pytaj. Jak już zdecydujesz się na warzenie w pilnych sprawach bardziej doświadczeni piwowarzy pomogą w temacie "Ostry dyżur". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Wszystkie Pawły to równe chłopaki Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi