tolo Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dobry, Pierwsze "Witam" już mam za sobą w http://www.piwo.org/topic/15044-ile-fermentorow-potrzebuje-do-wykonania-piwa-z-brew-kita/, uznałem że kategoria "Poznajmy się" nie musi służyć wyłącznie pierwszemu "witam", więc postanowiłem z innej strony uderzyć. Mieszkam na Ruczaju w Krakowie, może jest ktoś z okolic? Fajnie mieć kogoś na miejscu, można się poratować drożdżami, butelkami, czy słodem jeśli braknie, złożyć wspólne zamówienie, pogadać itd. Zdrówka! Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Zlokalizuj się tu i przy okazji możesz poszukać sąsiadów tolo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Wspomogę w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolo Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Świetna sprawa z tą mapką, dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi