WojtasK Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cześć i czołem Jestem z Siemianowic Śląsich, swoją przygodę rozpocząłem w tym roku- wrzesień. Warek na koncie na razie 7, ciągle rośnie. Zaglądam od dłuższego czasu na forum, czeriąc wiedzę pozdrawiam i dużo warek bez skażeń życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alealex Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witej, jeszce jedyn hanys, elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No to powitać sąsiada (z których rejonów?) Samych udanych piwek życzę. Może zlokalizuj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasK Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Powitać, Powitać, sąsiada, Bytków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomaz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cześć z Centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No i miło powitać na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Następny z Bytkowa? Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ło kurde no to za niedługo kaj nie pójda tam bydzie piwowar Witej i udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 kaj nie pójda tam bydzie piwowar nima to tam żeby się opieprzać, młode wilcy rosną Panie trza warzyć, trza warzyć jak to ujek jejski godo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 No nikt nie godoł że bydzie lekko, Trza warzyć, bo lato idzie Witam nowego ziomala, nasza wieś piwowarem stoi i basta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasK Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a jak, dzięki! w depozycie- Katowice coś zostawiacie? Zastanawiam się żeby tam zawitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 a jak, dzięki! w depozycie- Katowice coś zostawiacie? Zastanawiam się żeby tam zawitać. Ja tam ostatnio wrzucałem piwo, ale chyba już go nie ma. W sumie mam jeszcze 2 piwa które mógłbym tam wrzucić tylko muszę na to czas znaleźć. Śmiało się wybierz, ale w sumie masz nas bliżej to chyba lepiej się na żywo spotkać i wymienić specyfikami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtasK Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 jak najbardziej, można się wymienić, jestem za. Dzisiaj będę butelkował Weizenbock-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi