wojek Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ciekawe czy jest szansa na skrzynkę pocztową w piwo.org np. wojek@piwo.org piękny adres juz się zakochałem ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ciekawe czy jest szansa na skrzynkę pocztową w piwo.org np. wojek@piwo.org piękny adres juz się zakochałem ...... Jest szansa, ale jeszcze nie teraz Wpisuję Cię na listę chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Oczywiście chętny to moje drugie ja. Ale czy ty mnie nie prześladujesz gdzie coś napiszę tam jesteś Edytowane 25 Października 2007 przez wojek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 A ortografy są specjalnie dla elroya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Oczywiście hetny to moje drugie ja.Ale czy ty mnie nie prześladujesz gdzie coś napiszę tam jesteś No cóż mam powiedzieć Takie rola moja Jednakże mam do Ciebie gorącą prośbę - nie przesadzaj z tymi błędami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Jeśli można to poproszę jeśli aktualne o konto jejski.......... taki adres to skarb Edit Nie tu miałem napisać Edytowane 31 Grudnia 2011 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 o to ja też chciałbym sie zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja też poproszę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 No to trzy konta są. Proszę o sugerowane loginy na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja również chętny... Art200@piwo.org brzmi naprawdę ciekawie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Temat był zdublowany na dwa wątki. Art200 to ostatnie konto na ten rok. Ten zamykam, aktywny to http://www.piwo.org/topic/744-konta-pocztowe-piwoorg/page__pid__129811__st__20#entry129811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi