nikitechi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Jak w temacie, kiedy można spodziewać się w sklepach internetowych chmieli z 2014 roku? Nie chodzi mi o nowości z tego roku tylko, w ogole o chmiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 wydaje mi się że najlepiej pytać u źródła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No chodziło mi o doświadczenia innych piwowarów jak to miało miejsce w ubiegłych latach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ale to się wcale nie musi przełożyć na rok obecny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 już są z tego co widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Z 2012r są jadalne i tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 http://cml.dokuro.org/beer/index?searchh=2014&q=35b45dce0b0eeb8cd8df3c797dd4761e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 był już taki temat: http://www.piwo.org/topic/15234-kiedy-mozna-sie-spodziewac-tegorocznych-chmieli-w-sklepach/page__hl__+chmiele%20+2014?do=findComment&comment=308354 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Przecież dałem linka do tego rozwiązania dwa posty wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacu Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 (edytowane) "TO" rozwiazanie (link) jest strasznie słąbe (bynajmniej jesli chodzi o chmiel w twoimbrowarze - ale super by bylo gdyby zaczęło dobrze działać). Generalnie trzeba poszukac na stronach sklepow. Podoba mi sie centrumpiwowarstwa gdzie mozna sprawdzić co przyszło w swiezej dostawie. Jesli chodzi o swieze chmiele to mam wrazenie ze one juz sa, bynajmniej część. Ale nie pokazują się bo trzeba wyprzedać zapasy z poprzednich lat. Ostatnio w TB na miejscu dokupiłem chmiel ktory na stronie caly czas byl z 2013, a ja mam go juz w wersji z 2014 - wystarczyło zapytać.. Edytowane 14 Stycznia 2015 przez Jacu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 "TO" rozwiazanie (link) jest strasznie słąbe (bynajmniej jesli chodzi o chmiel w twoimbrowarze - ale super by bylo gdyby zaczęło dobrze działać). Generalnie trzeba poszukac na stronach sklepow. Podoba mi sie centrumpiwowarstwa gdzie mozna sprawdzić co przyszło w swiezej dostawie. Jesli chodzi o swieze chmiele to mam wrazenie ze one juz sa, bynajmniej część. Ale nie pokazują się bo trzeba wyprzedać zapasy z poprzednich lat. Ostatnio w TB na miejscu dokupiłem chmiel ktory na stronie caly czas byl z 2013, a ja mam go juz w wersji z 2014 - wystarczyło zapytać.. Przeczyść klawiaturę, bo alt się zacina Konus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi