skitof Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witam wszystkich Warzących Piwo W Domu. Innych też. Do tej pory przeglądałem piwo.org sporadycznie i incognito zapoznając się z tym forum. Miałem zresztą wątpliwości, czy jako Jeszcze-Niewarzący-Piwa mogę się rejestrować. Ale ostatnie Wasze działania zmierzające do zarejestrowania stowarzyszenia - którym mocno kibicuję i popieram - skłoniły mnie to zarejestrowania się. Może będzie to też dla mnie większą motywacją do rozpoczęcia samodzielnego warzenia. Na razie w każdym bądź razie nie będę się wymądrzał na ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Cześć. Uzupełnij profil o miejscowość - być możne okaże się ze bezpośredniej okolicy są praktykujący piwowarzy, u których będziesz mógł podpatrzeć co i jak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anteks Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 witam w nowym miejscu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witaj skitof, nic się nie bój. Dla każdego z nas to kiedyś była czarna magia. Zacieranie, filtrowanie, gęstwy, mrożenie z gliceryną - no wiedza tajemna. Ale każdy z nas jest tylko człowiekiem, w zdecydowanej większości bez podstaw teoretycznych, a więc można. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopyr Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Cześć.Uzupełnij profil o miejscowość - być możne okaże się ze bezpośredniej okolicy są praktykujący piwowarzy, u których będziesz mógł podpatrzeć co i jak. Bielok, toż skitof jest z piwowarskiego zagłębia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skitof Posted October 12, 2009 Author Share Posted October 12, 2009 Dzięki za przywitanie. Ależ ten świat mały Link to comment Share on other sites More sharing options...
bielok Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Cześć Bielok, toż skitof jest z piwowarskiego zagłębia. Drogi Kopyrze, zauważyłem ten fakt po uzupełnieniu przez niego profilu Jak zobaczyłem avatar to wiedziałem już że to człowiek z browar.bizu azdzi że człowiek z Wrocłąwia nigdy piwa nie warzył, nie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 I ja witam. Też zauważyłem, że z browaru przybyłeś :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2artur2 Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witam, witam. Bierz się za zacieranie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wena Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 skitof witam iżyczę dużo udanych warek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witam serdecznie Nie ma się co zastanawiać, bierz się za warzenie. We Wrocławiu na pewno znajdziesz ludzi którzy pokażą co i jak. Zawsze też jest to forum, myślę, że bardzo pomocne Uważnie śledzę Twoje poczynania przy tworzeniu wikipedii i jestem pełna uznania Link to comment Share on other sites More sharing options...
zibi Posted October 12, 2009 Share Posted October 12, 2009 Witam i Pozdrawiam kolejnego Dolnoślązaka. I jak stare przysłowie szymina72 mówi "Witaj, czytaj, warz i łykaj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
coder Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Witam i ja. Widuję Twoje posty na browar.biz , zawsze treściwe i rozsądne. Cieszę się, że będziesz ubogacał i nasze forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marusia Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 azdzi że człowiek z Wrocławia nigdy piwa nie warzył, nie ? No nie? Dziwny jakiś A na Szkółce już był, zatem może jednak piwowar z niego będzie:) Skitof, to już Twoje drugie forum piwowarskie, no to chyba pora zakasać rękawy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts