Jump to content

Witam Piwowarów Domowych

skitof

Recommended Posts

Witam wszystkich Warzących Piwo W Domu. Innych też. Do tej pory przeglądałem piwo.org sporadycznie i incognito zapoznając się z tym forum. Miałem zresztą wątpliwości, czy jako Jeszcze-Niewarzący-Piwa mogę się rejestrować. Ale ostatnie Wasze działania zmierzające do zarejestrowania stowarzyszenia - którym mocno kibicuję i popieram - skłoniły mnie to zarejestrowania się. Może będzie to też dla mnie większą motywacją do rozpoczęcia samodzielnego warzenia. Na razie w każdym bądź razie nie będę się wymądrzał na ten temat. ;)

Cześć.

Uzupełnij profil o miejscowość - być możne okaże się ze bezpośredniej okolicy są praktykujący piwowarzy, u których będziesz mógł podpatrzeć co i jak.

Witaj skitof, nic się nie bój. Dla każdego z nas to kiedyś była czarna magia. Zacieranie, filtrowanie, gęstwy, mrożenie z gliceryną - no wiedza tajemna. Ale każdy z nas jest tylko człowiekiem, w zdecydowanej większości bez podstaw teoretycznych, a więc można.

Cześć.

Uzupełnij profil o miejscowość - być możne okaże się ze bezpośredniej okolicy są praktykujący piwowarzy, u których będziesz mógł podpatrzeć co i jak.

Bielok, toż skitof jest z piwowarskiego zagłębia. ;)

Cześć

Bielok, toż skitof jest z piwowarskiego zagłębia. :)

Drogi Kopyrze, zauważyłem ten fakt po uzupełnieniu przez niego profilu :)

Jak zobaczyłem avatar to wiedziałem już że to człowiek z browar.bizu :)

azdzi że człowiek z Wrocłąwia nigdy piwa nie warzył, nie ;) ?

Witam serdecznie ;) Nie ma się co zastanawiać, bierz się za warzenie. We Wrocławiu na pewno znajdziesz ludzi którzy pokażą co i jak. Zawsze też jest to forum, myślę, że bardzo pomocne :)

Uważnie śledzę Twoje poczynania przy tworzeniu wikipedii i jestem pełna uznania :)

azdzi że człowiek z Wrocławia nigdy piwa nie warzył, nie ;) ?

No nie? Dziwny jakiś :) A na Szkółce już był, zatem może jednak piwowar z niego będzie:)

Skitof, to już Twoje drugie forum piwowarskie, no to chyba pora zakasać rękawy.... :)