amap Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 ciekawie zrobiona "interaktywna" mapa styli piwnych wraz z przykładami z rodzimego rynku: tu amorph, Sławek i sabbr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Bardzo! I ciekawe ciekawostki - np. o wymrażanym koźlaku ze Zduńskiej Woli pierwsze słyszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Fajne zestawienie, dobre opisy, prosta i czytelna kategoryzacja. Choć jest parę elementów, które wzbudziło we mnie zdziwienie: - "Nowofalowy" lager i przykład: książęce jasne ryżowe. - Wyciągnięcie stoutu ostrygowego jako osobna kategoria? - Lubuskie pszeniczne jako lager? Kiedyś faktycznie było to piwo dolnej fermentacji, ale w zeszłym roku zmieniono wizualną oprawę piwa oraz recepturę i z tego co mi wiadomo, robią to na górnej fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ogólnie trochę amatorszczyzną zalatuje. Mapą styli bym tego nie nazwał, bardzo na wyrost określenie. Jedyne co mi się podoba, to interaktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dla znajomych którzy wypytują się "co to za dobre piwo piliśmy" jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi