Sojer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dopisz się do listy producentów w sąsiednim temacie Zawyż statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Nie cierpię statystyk, rankingów i badań rynku, opinii publicznej i celebracji "okrągłych" numerów. Niech żyje Chaos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ale możesz sobie posta nabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 i przyprawić o zawał urząd celny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Co Wy tam wiecie o statystykach . W zeszłym roku 365 dni prowadziłem dziennik piwny na B.Biz nie wiecie ile wyrzeczeń mnie to kosztowało, tylko po to żeby dowiedzieć się gdzie znika moje piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Co Wy tam wiecie o statystykach . W zeszłym roku 365 dni prowadziłem dziennik piwny na B.Biz nie wiecie ile wyrzeczeń mnie to kosztowało, tylko po to żeby dowiedzieć się gdzie znika moje piwo O! I co tam wyszło? Mnie się wydaje, że swojego piwa nawet w 1/3 nie wypijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 I jak? Wyszło manko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Eee nie wiem czy jest to materiał do publikacji na forum zważywszy na niedawno założony wątek piwowarstwo a coś tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Cześć Powiem krótko, on pije więcej niż ja, ale ja się potrafię przyznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) I jak? Wyszło manko? Jacer u mnie bilans zgadzałby się wtedy jeśli nawiązało by się do filmu Piwowskiego tzn. że połowę rozlewam "Rozlewam" to pojęcie szerokie więc tego się trzymajmy. Bielok Jako że w browarze Pod Starą Pipą cenimy przejrzystość działań mając na uwadze dobro ogółu /niekoniecznie tożsame z dobrem głównego piwowara/, browar zobowiązuje się do upublicznienia statystyk. Teraz każdy będzie mógł powiedzieć swojej matce, żonie, kochance "Ja? Ja, dużo piję? Zobaczcie takiego Józka." koniec cytatu P.S. Nie mówiąc już o Bieloku Edytowane 8 Stycznia 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Niech żyje Chaos Jak rozumiem to cytat z ministra zdrowia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Jak rozumiem to cytat z ministra zdrowia? Tak, smutna rzeczywistość, jutro do roboty i trzeba będzie chaos ogarnąć Ale plan warzelny wykonany na najbliższe 2 tygodnie. Można spać spokojnie. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Cześć. P.S. Nie mówiąc już o Bieloku Ja się najlepiej nadaję na zły przykład. Jak nie pomoże stwierdzenie że pijesz mniej ode mnie, to zawsze możesz dać argument ze jak dalej będzie taka upierdliwa to pogonisz ją jak bielok swoja babę Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Cześć. Jak nie pomoże stwierdzenie że pijesz mniej ode mnie, to zawsze możesz dać argument ze jak dalej będzie taka upierdliwa to pogonisz ją jak bielok swoja babę he he To wejdzie do kanonu przysłów i powiedzeń domowego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Teraz każdy będzie mógł powiedzieć swojej matce, żonie, kochance "Ja? Ja, dużo piję? Zobaczcie takiego Józka." koniec cytatu P.S. Nie mówiąc już o Bieloku No to opublikuj te swoje statystyki, bo ja ciąglę muszę mówić ile to piwa znajomym porozdawałem A tak zawsze będę mógł powiedzieć, że zaniżam średnią z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Pobawmy się w zgadywankę. Ja stawiam, że spożył ok. 7,5hl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Pobawmy się w zgadywankę. Ja stawiam, że spożył ok. 7,5hl jeśli tak to to mnie leczy z kompleksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 jeśli tak to to mnie leczy z kompleksów W pozytywnym, czy negatywnym tego słowa znaczeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 4 dziennie wypija? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 4 dziennie wypija? To dużo , czy mało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zależy o której się wstaje i co robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Gdy się wcześnie wstaje to wcześniej trzeba otworzyć pierwszą butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja znam dwie wersje: optymistyczna - "Kto wcześnie wstaje, temu bozia daje", i mniej optymistyczna - "Kto wcześnie wstaje, ten długo nie pociągnie" Od wyboru, do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 powiem Wam szczerze że ciężko mi jest zrobić bilans piwa - no wiem ile kupuję w sklepie - góra 1 na miesiąc. W knajpach staram się załapać na krzywy ryj, a w domu pomaga mi rodzina i znajomi, aczkolwiek większość co uwarzę to wypiję... chociaż średniej 2 piw na dzień nie przekraczam na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Przemo, ja jestem zwolennikiem tej drugiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi