JacekKocurek Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 No ładnie to wygląda. Uważaj jednak, żebyś nie przesadził. Nadmiar tlenu szkodzi drożdżom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na początku stycznia dotrze do mnie partia Citry 2012 w granulacie z importu, powiedzmy że 2 kilo będę miał nadwyżki, więc gdyby ktoś miał ochotę na małe co nieco proszę dać znać. Cena 12,50 za 100g + koszty przesyłki /list priorytetowy lub polecony w kopercie bąbelkowej. żeby się nie rozdrabniać proszę jakieś konkretne zamówienia, mile widziane minimum 0,5kg ale za dobre piwko jestem skłonny się pomęczyć i poważyć i po 200g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 To ja poproszę 0,5 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ok. Został kilogram, lubię takie szybkie akcje Last minute. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 No to ja też poproszę 0,5 kg, jeśli to nie kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ok. czyli koniec akcji, dam znać jak paczka dojdzie, wtedy zajmiemy się formalnościami. Zakładam że do połowy stycznia powinno być po temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ja wletem osobiście. Na jakieś warzonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Kurde! Musicie robić takie akcje jak raz na rok chodzę do kina!??? Jak by się ktoś wycofał, to proszę mnie zapisać jako pierwszego na liście rezerwowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Fajna akcja na blogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ok. czyli koniec akcji, dam znać jak paczka dojdzie, wtedy zajmiemy się formalnościami. Zakładam że do połowy stycznia powinno być po temacie. Tak sie robi wspólne akcje w Wlkp, 15 min i załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 to ja się wpiszę drugi na listę rezerwowych, jak by coś zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Leszczu, bierz opór, dla mnie też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dla spóźnialskich może amarillo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) a, ile/za ile masz amarillo? Edytowane 31 Grudnia 2012 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przepraszam amarillo już wyszło, Mosaic w tej samej cenie ewentualnie w pakietach po 0,5kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Mosaic - świetnie przetestuję 1kg Edytowane 31 Grudnia 2012 przez andy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 nie znam tego chmielu, jaki mam "charakter"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 to nowa odmiana 2012 cytuję New in 2012! Simcoe's daughter with earthy, grassy, herbal, citrus, cedar, tropical, spice and stone fruit notes adding to the pine-based pungency! A complex modern gal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Piszę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Biere 0,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Mosaic 0.5 kg chętnie przygarne Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dobra 0,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 I jak zostało to Amarillo też :rolleyes: Wysyłane z mojego HTC One S za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 To ja bym też łyknął pół kilo tej nowej odmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi