anteks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 A do mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Czyli na razie 18:2 dla Poczty Polskiej. Paczki / koperty są dość duże więc kto ma małą skrzynkę może spodziewać się awizo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja wczoraj wieczorem znalazłem awizo w skrzynce, więc zapewne chmiel już w Szczecinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja wczoraj wieczorem znalazłem awizo w skrzynce, więc zapewne chmiel już w Szczecinie. Andy do Ciebie powinny dotrzeć 2 koperty, w drugiej reszta mosaic czyli 200g /wysłana jeden dzień później/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 chmiel właśnie dotarł, pan Listonosz stwierdził, że strasznie perfumowana ta paczka Mówi, że mu teraz cała torba pelargonia pachnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dzięki, do mnie też doszło. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja jeszcze nie dostałem, pewnie listonosz zamarzł . Krzycho, wysłałeś listem zwykłym, czy poleconym? masz może numer do śledzenia przesyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Wszystko szło zwykłymi, jeszcze jest czas. Myślę że do końca tygodnia jak nie przyjdzie będzie się można niepokoić czy nie wessało w pocztową czarną dziurę. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Dzisiaj otrzymałem w całości. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Do mnie dotarło całe i zdrowe. Dzięki serdeczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 I do mojej skrzyneczki trafiła paczuszka. Ależ pachnie ten Mosaic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 To super, o te największe zamówienia trochę drżałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 I do mojej skrzyneczki trafiła paczuszka. Ależ pachnie ten Mosaic! super że dotarło, przy citrze mosaica nie czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Oba pachną kapitalnie. Mosaic jakby trochę tytoniem pomieszanym z cytrusami pachnie, czy mi się wydaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mnie tam bardziej nuty miętowe się przebijały. Josefik, nie żartuj z tą citrą. Cholera mogłem Cie bardziej przycisnąć, to może byś jej dla mnie trochę znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witam. Przesyłka dotarła. Ale czadzi ta koperta. PS. Dom udało Ci się wywietrzyć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 A mnie poczta nie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A mnie poczta nie lubi Zaraz poczta, psa szczujesz na listonosza to tak się to potem kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Przesyłka dotarła. Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Przesyłka dotarła. Dziekuje Czyli zaczynają docierać te wysłane w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Awizo już miałem wczoraj w skrzynce więc list szedł 1 dzień. Jestem w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A ja nie mam jeszcze chmielu: ( Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) A ja nie mam jeszcze chmielu: ( Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 A juz myślałem że jestem wybrańcem Edytowane 23 Stycznia 2013 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Byliście niegrzeczni to macie, z listonoszem jak z Mikołajem - trzeba być grzecznym przez cały rok. Różnica jest taka że do Anteksa wysłałem w piątek a do Raczka w poniedziałek. Ta przesyłka listowa ekonomiczna to może iść do tygodnia, /ale jak widać może się udać w 1 dzień/ . Na dworze dobre warunki więc się nie przejmujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ja też nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi