yoshko Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Przedstawie taki wykres odnośnie "teoretycznej" głębokości przemarzania gleb. Edytowane 16 Marca 2015 przez yoshko Wysoki Niski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wysoki Niski Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Przedstawie taki wykres odnośnie "teoretycznej" głębokości przemarzania gleb. No tak, czyli dół musi być na prawdę głęboki. Dla Mazowsza minimum ze dwa metry by czuć się bezpiecznie. Dzięki. Swoją drogą ciekawe z czego wynika malutka strefa głębszego zamarzania na północ od Kielc Krzysiek Kąkol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) a znasz powiedzenie "piździ jak w kieleckiem"? Edytowane 17 Marca 2015 przez nike21 bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wysoki Niski Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 a znasz powiedzenie "piździ jak w kieleckiem"? Haha, tak... choć nigdy nie wiedziałem skąd to się wzięło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wysoki Niski Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 a znasz powiedzenie "piździ jak w kieleckiem"? Tutaj ktoś rozpisał się na ten temat: http://altertk.pl/pizdzi-jak-w-kieleckiem/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 też o tym myślałem, ja chyba kupię taką skrzynie http://allegro.pl/skrzynia-skrzynka-wojskowa-drewniana-25x111x39-20-i5054434330.html spokojnie kilka lat w ziemni wytrzyma zastanawiałem się też nad zabezpieczeniem kapsli i wrzuceniu skrzynki z piwem do mojego stawu, woda na dnie ma zawsze ok 4 stopnie, ale to już chyba przerost formy by był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pun kOmora Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 w takiej skrzyni to tylko bączki będziesz mógł schować. (bo chyba nie będziesz kładł butelek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoriN Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 a znasz powiedzenie "piździ jak w kieleckiem"? Wypraszam sobie! Druga wersja mówi jeszcze "piździ jak na dworcu w Kielcach" Szczerze mówiąc to nie wiem skąd to wszystko się wzięło, zważywszy na fakt, że: 1. Wcale tak bardzo u nas nie piździ... 2. na Suwalszczyźnie piździ ze 3 razy bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 18 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) Wydaje mi się że najprościej i najsensowniej było by wstawić butelki do skrzynki, obwinąć to obficie folia stretch i tyle. Edytowane 18 Marca 2015 przez PiotrekU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tak jak pisze kolega GB.. tylko lodówka. Kupisz używke za parę złotych a do piwka masz ciągły dostęp. Kup od złomiarzy używaną lodówkę po aktualnym kursie. Załaduj piwem. Zakop. Na "miejscu pochówku lodówki" postaw "Budę Złego Psa". On tego piwa będzie bronił. Przed tobą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kiedyś zakopałem skrzynie po zamrażarce. Po roku nie było co wyciągać tak zgniła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Kiedyś zakopałem skrzynie po zamrażarce. Po roku nie było co wyciągać tak zgniła. Uuuuuu... kochany.... ty chyba za młodu nie byłeś członkiem Ligi Ochrony Przyrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quhcik Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Nie. Ale miała to być skrzynia na narzędzia ogrodnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nie. Ale miała to być skrzynia na narzędzia ogrodnicze. O'Kurde! Dzięki, stary... Nie spodziewałem się dziś czegoś tak pięknego - na początek dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Klops Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) zastanawiałem się też nad zabezpieczeniem kapsli i wrzuceniu skrzynki z piwem do mojego stawu, woda na dnie ma zawsze ok 4 stopnie, ale to już chyba przerost formy by był. Jak szaleć - to szaleć. Zabutelkuj w szampanówkach, zabezpiecz drucikiem nierdzewnym. Ale przed otwarciem przełóż na dzień-dwa do akwarium z glonojadem... Edytowane 25 Marca 2015 przez Hans Klops Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi