rosomak Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dziś obchodzę moje 18 *x urodziny gdzie x to liczba całkowita Nie łatwo pewnie dorosłej osobie kupić fajny prezent Hummer za drogi a ze swetra się nie ucieszę, ale mojej kochanej żoneczce się udało. I dzięki niej moje piwo mi i trzem moim znajomym może smakować jeszcze bardziej. Patrzcie na zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Żona widać musi Cię kochać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eresz Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Świetny pomysł na prezent! Edit: wszystkiego najlepszego Edytowane 12 Marca 2015 przez eresz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Żona widać musi Cię kochać Taaaaa ... musi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Taaaaa ... musi ... Z przewagą MUSI No i najważniejsze - wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 mi i trzem moim znajomym może smakować jeszcze bardziej rozumiem że żona nie pije ? chyba że zalicza się do znajomych STO LAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Żona widać musi Cię kochać Chyba kocha, albo coś narozrabiała Choć nie na pewno kocha skoro jeszcze nie uciekła tyle lat. mi i trzem moim znajomym może smakować jeszcze bardziej rozumiem że żona nie pije ? chyba że zalicza się do znajomych STO LAT żona nie pijącą czasem tylko jaki Jack Daniels z colą, piwa nie toleruje przez to też bardziej doceniam ten prezent. Tylko jest teraz klops bo za 16 dni ona ma urodziny a ja jestem w czarnej d... z pomysłem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Potrzeba więcej danych, fotki żony, zainteresowania, gust kulinarny oraz jak się ubiera, opis Waszych relacji... Po otrzymaniu danych na pewno ktoś tu wykombinuje fajny prezent. () Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 dla kobiety najlepszym prezentem są bilety Narodowego Banku Polskiego. im więcej tych biletów tym lepiej GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Potrzeba więcej danych, fotki żony, zainteresowania, gust kulinarny oraz jak się ubiera, opis Waszych relacji... Po otrzymaniu danych na pewno ktoś tu wykombinuje fajny prezent. ( ) Fotek nie dam, a na resztę pytań najpierw sam muszę znaleźć odpowiedź dla kobiety najlepszym prezentem są bilety Narodowego Banku Polskiego. im więcej tych biletów tym lepiej No tak albo może wkońcu na jakiś mikroskopijny diament trzeba się szarpną... ponoć to najlepszy przyjaciel kobiety, lepiej niech ma takiego i nie szuka innych;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 najlepszym prezentem są bilety Narodowego Banku Polskiego bo kobiety kochają wszystkich mężczyzn...z banknotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Świetny prezent! Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dla żony to ja bym proponował jakiś "talon" na wizytę do kosmetyczki, fryzjerki etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) fajne kupony można zrobić samemu ,ja praktykowałem dwa razy robisz zestaw ileś tam sztuk na rzeczy które twoja żona lubi ,a ty nie koniecznie u mnie np. jest to drapanie po plecach czy jakiś masaż ,tak truje tyłek drap,drap,to jest kuponik jest drapanie można zrobić na kolację przy świecach,zrobienie śniadania,wypad do kina,teatru czy gdziekolwiek co tam przyjdzie do głowy oczywiście kupony w formie mocno " chałupniczej" i trzeba pamiętać o podanie np. czasu tak jak przy drapaniu czy masażu bo można się wkopać na kilka godzin czasami taki prezent sprawia więcej frajdy jak kamyczek Edytowane 15 Marca 2015 przez Gawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kupony można zrobić podobnie jak w chipsach ale wersja piwowara to kupon w butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) no ale to dla żony teraz kolega szuka prezentu,a jak napisał że żona za piwem nie przepada to przez rok te kupony by wyciągała Edytowane 15 Marca 2015 przez Gawon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Piwo dla 'się' a kupony dla LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi