pawel332 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Jak myślicie czy takie mieszadło do farb http://www.leroymerlin.pl/elektronarzedzia/wiertla-bity-mieszadla/mieszadla/mieszadlo-do-farb-43011,p8206,l511.html?gclid=CI2Asr-cy8QCFWnqcgod3VIAUA&gclsrc=aw.ds mogło by służyć do napowietrzania brzeczki widziałem takie w castoramie za około 5zł. Może ktoś z was próbował,ma jakieś zdanie ? Utrzymanie w czystości nie stanowiło by najmniejszego problemu,ja za bardzo dźwigać nie mogę wiec wolał bym unikać podnoszenia zbyt dużo razy pojemnika-po ostatniej warce z niedzieli wciąż odczuwam skutki napowietrzania systemem przelewania kilka razy (27L ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 też czasem używam podobnego i świetnie się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Można wszystkim, ale może spróbuj blenderem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Można wszystkim, ale może spróbuj blenderem? nie posiadam niestety ewentualnie mikserem tylko jaką końcówką? A jak mam być zależny od kabla to wolał bym użyć wkrętarki aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dzisiaj NorthernBrewerTV wrzucili na YT filmik na ten temat. To się nazywa wyczucie!https://youtu.be/z0CCZxewkqU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 nawet takie same jak w pierwszym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel332 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 No to mnie teraz rozszyfrowaliście nie ma co Dokładnie o to mi chodzi tylko zamiast wiertarki wkretarka . swoja drogą daje sobie rade pani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 A wg tego filmiku jak to pomaga w chłodzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sven Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 używam i polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi