Jump to content

'Uwarzyłeś piwo? To sam je sobie wypij!'

GB...

Recommended Posts

Co jakiś czas ktoś używa tego tekstu. Szczerze mówiąc od czasu gdy wykonuję piwa w domu (większość jadalna :P) to ten tekst jest dyskusyjny :). Jutro 1 kwietnia, dzień śmiechały :smilies:. Życzę wszystkim udanych dowcipów, żartów (nawet piwnych) i jak ktoś chce napisać w temacie okołopiwnym do śmiało (+).

Ostatnio uwarzyłem kilka warek i MÓWIĘ ŻE JE WYPIJE ZMUSZĘ SIĘ I DAM RADĘ :)

Jutro kolejne akcje na forum to może jakieś sztobry lub wyprzedaże browaru heheh

Grzegorz piwa są na pewno jadalne :) jak ktoś myśli inaczej to się nie zna :D

Zdrowie na budowie  :beer:

Jestem ciekaw GB ile tych twoich tematów założonych zostało zamkniętych nawet tych nie w temacie?

Chyba sam nie potrafisz na to odpowiedzieć :P

Pewnie 10% wpisał sobie w "koszty działalności", a pozostałe 70% to dlatego, że moderatorzy nie rozumiejo...

Jutro kolejne akcje na forum to może jakieś sztobry lub wyprzedaże browaru heheh

Jutro nikt na nic się nie nabierze, dlatego rok temu wszystkie "akcje" były robione wcześniej ;) w tym roku na szczęście wcześniej był chyba spokój.

Jestem ciekaw GB ile tych twoich tematów założonych zostało zamkniętych nawet tych nie w temacie?

Chyba sam nie potrafisz na to odpowiedzieć :P

Jeden zlikwidowany, jeden zablokowany a mnóstwo odp moderowanych lub poszły w nicość. Mikołaj był fajny, obrazki :P . Mam 20kg pszenicy dymionej dębem, oddam free :smilies: Edited by GB...