GB... Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Podobnie jak przedmówcy, jestem zadowolony a koszulka na wymiar . Refraktometr (mój też był prezentem) jako, że jest to prezent/nagroda zostawię nie dotykany i kiedyś przyjdzie czas na niego. Pokal dla Żony a kufel dla mnie . Dziękuję Edytowane 9 Lipca 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinister Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Pierwszy konkurs i od razu finał. Nie jest źle. Ale tak przy okazji przyszło mi do głowy takie pytanie: czy sędziowie nie boją się pić tych piw niewiadomego pochodzenia? Jak bym się trochę bał. Od kolegi wypiję, bo wiadomo czego można się spodziewać, ale jakbym znalazł na ulicy butelkę z napisem piwo domowe, to bym nie wypił. Przy tylu wysłanych piwach zawsze może trafić się jakieś tefne. Ktoś mógł np. się pomylić i wysłać jakąś truciznę, ktoś mógł wysłać piwo zepsute i zakażone trującą pleśnią, ktoś mógł być złośliwy i napluć do tego piwa albo jeszcze gorzej. Chyba nie nadawałbym się na sędziego. Edytowane 11 Lipca 2015 przez Sinister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Ja tak jak kolega wyżej. Pierwszy konkurs i 7 miejsce w finale Witbiera. Dziękuje ekipie za zorganizowanie konkursu i możliwość podwiezienia piwa po terminie. ktoś mógł być złośliwy i napluć do tego piwa albo jeszcze gorzej. Przy tym co spożywamy w produktach spożywczych na co dzień to to raczej nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dazhdbog Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dotarła metryczka za Witbiera. To był mój pierwszy konkurs i byłem bardzo podekscytowany. Dzięki! Po ogólnym wrażeniu "słaby reprezentant stylu z drobnymi wadami" w mojej metryczce zacząłem zastanawiać się jak bardzo niewitbirowe musiały być piwa, które nie weszły do finału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Te co nie weszły były z dużymi wadami a nie z drobnymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A jest szansa na metryczkę ze Stoutów? Dostałem tylko od Wit'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 A jest szansa na metryczkę ze Stoutów? Dostałem tylko od Wit'a.Przecież stoutów nie było w konkursie. Chyba, że chodzi Ci o wędzonkę? Metryczki są już w prawie 100% wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 A jest szansa na metryczkę ze Stoutów? Dostałem tylko od Wit'a.Przecież stoutów nie było w konkursie.Chyba, że chodzi Ci o wędzonkę? Metryczki są już w prawie 100% wysłane. Przepraszam, moja wędzonka to był stout i dlatego tak napisałem Chodziło mi oczywiście o wędzonkę Ok dzięki za informacje, cierpliwie czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 http://pspd.org.pl/pagesnews/puchar-pspd-nowa-klasyfikacjaII MKPD "jeszcze" nie został uwzględniony w Pucharze, czy nie został uwzględniony z powodu braków formalnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Komisja Techniczna weryfikuje konkursy po otrzymaniu od organizatora potwierdzenia spełnienia warunków.Szczegóły wymagań są tutaj (u dołu strony). Edytowane 28 Września 2015 przez bimbelt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklosz Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 No ale dlaczego inne, późniejsze konkursy zostały juz uwzglendnione w Pucharze (czyli zweryfikowane przez komisje), a ten akurat nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Komisja Techniczna weryfikuje konkursy po otrzymaniu od organizatora potwierdzenia spełnienia warunków. Szczegóły wymagań są tutaj (u dołu strony). Bardzo nieprecyzyjna jest Twoja odpowiedź A właściwie nie zawiera odpowiedzi na zadane pytanie Można się jedynie domyślać, że organizator nie dostarczył wszystkiego do weryfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Organizator dostarczył wszystko już dawno, ale wtedy była stara komisja. Teraz zostało powtórnie wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalas85 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Organizator dostarczył wszystko już dawno, ale wtedy była stara komisja. Teraz zostało powtórnie wysłane. Napisałem to poniekąd prowokacyjnie, bo wiem że organizator dopełnił formalności Tym bardziej nie wiem co znaczyła odpowiedź bimbelta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrados Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Szanowni organizatorzy, kiedy możemy się spodziewać regulaminu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conrados Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Szanowni organizatorzy, kiedy możemy się spodziewać regulaminu? Nie ten wątek, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi