zielczi Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Posiada ktoś rysunek techniczny który mógłbym przekazać firmie zajmującej się wycinaniem laserowym? Może również gdyby zebrało się więcej osób udałoby się wynegocjować lepsze warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Posiada ktoś rysunek techniczny który mógłbym przekazać firmie zajmującej się wycinaniem laserowym? Może również gdyby zebrało się więcej osób udałoby się wynegocjować lepsze warunki. Jestem zainteresowany dnem o średnicy 460mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 jakie są warunki dla jednej sztuki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wysłałem dopiero zapytanie do kilku firm, część poprosiło właśnie o rysunek techniczny. Doprecyzowałem jednak wymiary szczelin i może uda się bez niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Ja posiadam takie FD FD_30_1x30.pdf FD_30_1x30.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja u siebie w garze 70L mam fałszywe dno średnicy 444mm i grubości 1,5mm. Standardowe szczeliny długości 30mm i szerokości 0,7mm. Jako podpory zastosowałem śruby M8. Poniżej w załącznikach rysunki FD w dxf dla średnic 444, 445 i 447mm oraz poglądowo w pdf średnicy 447mm. Rysunki dxf przydatne do bezpośredniego wypalania np. laserem. FD_447.pdf FD_444.dxf FD_445.dxf FD_447.dxf Undeath 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Fałszywe dno o grubości 1,5mm 56 zł netto przy zamówieniu 20 sztuk. Byliby chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 A średnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Wycena na podstawie rysunku br.an.tr czyli 30cm. Myślę że jeżeli trochę się zmieni to raczej na cenę wpłynie to minimalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASadam Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Byłbym chętny ale trochę większą średnicę, minimum 34cm. Obawiam się, że cena zmieni się raczej sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Dla 1 sztuki miałem wycenę 200zl wiec nie materiał gra tu największą role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
After Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 No własnie cena wyciecia elelmentu jest bardzo niska, za to uruchominie sprzętu dosyć drogie. Nie chce robić kryptoreklamy ale TU mozna nabyc takie dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Widziałem tą ofertę, ma się nijak do 50zł które właśnie mi zaproponowano przy 20 sztukach. Edytowane 15 Maja 2015 przez zielczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czujnik Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ja jestem chętny ale interesuje mnie średnica 440 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 ja jestem chętny na sito do kega eur 50l EUR to chyba średnica 33,5cm ale jeszcze się upewnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Laser laserem, wszystko dobrze jak wszystkim pasuje ten sam rozmiar, nie zastanawialiście się czy nie lepiej z takiej blachy samemu nie wyciąć sita, z jednego arkusza pewnie ze dwa wyjdą? https://sklep.hart-metale.pl/5318,blacha-perforowana.k.o.1.0-02-03-5-rv-0-5x1-m..html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ponoć oczka znacznie gorzej wypadają w porównaniu z nacięciami. Niech się wypowiedzą Ci co testowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Ponoć oczka znacznie gorzej wypadają w porównaniu z nacięciami. Niech się wypowiedzą Ci co testowali. Ma być szczelina 0,7mm. Nie ma kompromisów. Jak coś robić to porządnie, równie dobrze można i szlifierką pociąć. Edytowane 15 Maja 2015 przez kilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ma być szczelina 0,7mm. Nie ma kompromisów. Jak coś robić to porządnie, równie dobrze można i szlifierką pociąć.Trafiłeś mam pocięte szlifierką, wersja mocno ekonomiczna, czyli góra kega po wycięciu, ponacinana szlifierą, robi za dno filtracyjne.... i daje radę całkiem nieźle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
restonfrets Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jeśli by się działo coś, to ja też byłbym chętny na fałszywe dno nacinanie do kega 50l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielczi Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Wątek dotyczący zamówienia grupowego : http://www.piwo.org/topic/17919-zam%C3%B3wienie-grupowe-na-fa%C5%82szywe-dno/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Din i euro dotyczą kegów, a jak się to ma do fermentora? Nie mam pod ręką, żeby zmierzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi