elroy Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dziękuję za wszelakie przekazane uwagi - jak na razie zgodnie z Waszymi sugestiami jest zrobione: - dodawanie obrazków - pole gg i tlen w profilu - prywatne wiadomości i info mailem - bbcode i 'uśmieszki' - modrewrite - kto był na forum - dodałem bbcode dla youtbe - mapa użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 - oglądalność profilu (zliczanie następuje od 4.06.2008), licznik wyświetlany na samym dole profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jak zauważyło kilku użytkowników, ostatnio występował problem z dodaniem daty urodzenia w profilu. Dotyczyło to zwłaszcza nowych użytkowników. Problem rozwiązany, można już dodawać i edytować (aczkolwiek edycja daty urodzin to chyba rzadsze zjawisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jak zauważyło kilku użytkowników, ostatnio występował problem z dodaniem daty urodzenia w profilu. Dotyczyło to zwłaszcza nowych użytkowników. Problem rozwiązany, można już dodawać i edytować (aczkolwiek edycja daty urodzin to chyba rzadsze zjawisko Ja jakiś czas temu musiałem edytować, bo się okazało, że w profilu mam o 1 dzień za wcześnie. A wpisałem na pewno dobrze, bo trudno, żebym pomylił i miesiąc i dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Niestety mogło się również zdarzyć, że została przywrócona wartość domyślna '---' Proszę sprawdźcie w swoich profilach, czy ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 w ostatniej kolumnie, na głównej stronie forum, dodałem temat w którym pojawiła się odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dori odkryła dość poważny problem. Jeżeli ktoś urodził się przed 1970 rokiem na ten moment nie pojawi się na dole forum informacja o urodzinach. Nad problemem pracuję. Proszę wszystkich o czujność i składanie życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No to jest dyskryminacja. Dziękuję DORI, że odkryłaś ten problem. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No to jest dyskryminacja. Dziękuję DORI, że odkryłaś ten problem. JK to wszystko przez bezsenność ... i teraz wyszło, że siedzę po nocach i sprawdzam Tomka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No to jest dyskryminacja. Dziękuję DORI' date=' że odkryłaś ten problem. JK[/quote']to wszystko przez bezsenność ... i teraz wyszło, że siedzę po nocach i sprawdzam Tomka :) I bardzo dobrze Musze się posiłkować znajomym programistą, więc do jutra wszystkich przed roku 70 proszę o wybaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 więc do jutra wszystkich przed roku 70 proszę o wybaczenie wybaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No dobra to ja też wybaczam. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 No dobra to ja też wybaczam. JK Dzięki ps: gorzej jak mi się nie uda jutro problemu rozwiązać Już po mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ps: gorzej jak mi się nie uda jutro problemu rozwiązać Już po mnie nadzieja w tym że jutro będzie miał urodziny ktoś przed czterdziestką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Panie i Panowie, nasz kolega Scooby (nie mylić z Scooby_brew!) podjął się dziś wyzwania i wyświetlanie urodzin działa prawidłowo. Dzięki wielkie za pomoc :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No jeżeli chodzi omnie to miałeś czas do grudnia. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi