panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witajcie! Trochę późno na oznajmienie ostatecznego terminu, wiem. Ale termin konkursu i kategorie były znane od kilku miesięcy (jak zwykle obwieszczam z wynikami poprzedniego zlotu). Tym razem jednak sporo zamieszania wprowadziła moja przeprowadzka do Warszawy, skąd pozdrawiam Szósty TZPD, z jeszcze większą ilością nagród, odbywa się właściwie z moim patronatem (i pewnie prowadzeniem), ale ukłony za całą organizację i ilość sponsorów należą się Kuj-Pom OT PSPD Do rzeczy: Wszystko, jak zwykle, na naszej stronie: http://zlotpiwowarow.org Kategorie: przewrotna i trudna Standard American Lager trudna Grodziskie trudna Belgian Pale Ale Łatwych nie było Pozdrawiam i do zobaczenia, formularz zgłoszeniowy, jak zwykle, na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jak znajdziesz chwilę to podrzuć notkę na elroy@piwo.org. Wrzucę na główną, fb i do zaprzyjaźnionych serwisów. panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No niby kto chciał to się dowiedział ale i tak żółta kartka za kiepską informację i chaotyczną stronę internetową. Czepiam się innych konkursów więc lokalnego tym bardziej Jarzyn_waleczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 No niby kto chciał to się dowiedział ale i tak żółta kartka za kiepską informację i chaotyczną stronę internetową. Czepiam się innych konkursów więc lokalnego tym bardziej O stronie mówisz po raz pierwszy od 3 lat, mogłeś dać znać na poprzednich zlotach Jak znajdziesz chwilę to podrzuć notkę na elroy@piwo.org. Wrzucę na główną, fb i do zaprzyjaźnionych serwisów. Zaraz coś sklecę. Dzięki za pomoc, jak co pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Edytowane 29 Maja 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dokładnie, w tydzień to można piw nie dosłać, nie mówiąc o ogłoszeniu kategorii na konkurs! Jakaś kpina. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dokładnie, w tydzień to można piw nie dosłać, nie mówiąc o ogłoszeniu kategorii na konkurs! Jakaś kpina. Kategorie były znane od początku marca: http://zlotpiwowarow.org/2015/03/05/czerwcowy-zlot-kategorie-konkursowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Nie wiem skąd ten wniosek. Byleś na dowolnej z pięciu edycji? Co do ogłoszenia kategorii, pisałem od tym w odpowiedzi na post bart3q Edytowane 29 Maja 2015 przez panszpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Nie wiem skąd ten wniosek. Byleś na dowolnej z pięciu edycji? Co do ogłoszenia kategorii, pisałem od tym w odpowiedzi na post bart3q Rozumiem że to konkurs dla znajomych królika(panszpika)Gdzie jest ogólnodostępna informacja o konkursie? bart3q 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Nie wiem skąd ten wniosek. Byleś na dowolnej z pięciu edycji? Co do ogłoszenia kategorii, pisałem od tym w odpowiedzi na post bart3q Rozumiem że to konkurs dla znajomych królika(panszpika)Gdzie jest ogólnodostępna informacja o konkursie? Ogólnodostępna informacja, proszę bardzo: na Facebooku zlotu i na stronie zlotpiwowarow.org, czyli tam gdzie zawsze od 3 lat. Bardziej ogólnodostępna być nie może. Informacje o tej edycji pojawiały się tam od kilku miesięcy, zresztą od początku konkurs jest w okolicach czerwca i okolicach grudnia. Widać to nawet po odwiedzinach strony po wyszukiwaniu haseł związanych ze zlotem (wzmożony ruch od kwietnia). Poza tym od tej edycji nie zajmuję się konkursem osobiście, bo nie mieszkam w Toruniu, co czyni zarzuty jeszcze bardziej absurdalnymi. Całość organizuje Kujawsko-Pomorski OT PSPD. Edytowane 29 Maja 2015 przez panszpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Nie wiem skąd ten wniosek. Byleś na dowolnej z pięciu edycji? Co do ogłoszenia kategorii, pisałem od tym w odpowiedzi na post bart3q Rozumiem że to konkurs dla znajomych królika(panszpika)Gdzie jest ogólnodostępna informacja o konkursie? www.zlotpiwowarow.org wisi od marca panszpik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Oczywiście przyznaję się bez bicia, że przekazanie zlotu, którym nie mam czasu się całościowo (jak do tej pory) zajmować ze względu na przygody zdrowotne i wyprowadzkę do Warszawy, nie przeszło bezboleśnie. Ale strasznie śmieszą mnie opinie o braku informacji o kategoriach... Gdyby kolegom chciało się chociaż zajrzeć na stronę podlinkowaną w pierwszym poście, byłoby mniej niepotrzebnych nerwów. Poza tym nieco regionalny charakter konkursu, na który piwowar przyjeżdża osobiście z 12 butelkami piwa chyba nie dziwi. Ale mieliśmy już uczestników z Warszawy, Trójmiasta czy Słupska. Edytowane 29 Maja 2015 przez panszpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Marcin Pretensje piwowarów wynikają prawdopodobnie z braku informacji na piwo.org. Doświadczyłem już opinii, że nawet najlepsi przyjechaliby ze swoimi piwkami gdyby wiedzieli cokolwiek o konkursie. Fejsbuk nie załatwia sprawy, a oficjalna strona jest aktualizowana dopiero od kilku dni. To na piwo.org wszyscy śledzimy informacje o konkursach. Zobacz jakie zainteresowanie jest konsumenckim w Witnicy, jaki skład personalny tam się pojawi. Niby 6-y konkurs a ciągle w czarnej dupie jesteśmy. Miałem nadzieję, że KPOT PSPD rozkręci to skuteczniej ale po zgłoszeniach widać, że to ciągle tylko regionalna impreza. Oby w grudniu było lepiej. Bez urazy dla kolegów i koleżanek z regionu, jutro pewnie dadzą mi popalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Marcin Pretensje piwowarów wynikają prawdopodobnie z braku informacji na piwo.org. Doświadczyłem już opinii, że nawet najlepsi przyjechaliby ze swoimi piwkami gdyby wiedzieli cokolwiek o konkursie. Fejsbuk nie załatwia sprawy, a oficjalna strona jest aktualizowana dopiero od kilku dni. To na piwo.org wszyscy śledzimy informacje o konkursach. Zobacz jakie zainteresowanie jest konsumenckim w Witnicy, jaki skład personalny tam się pojawi. Niby 6-y konkurs a ciągle w czarnej dupie jesteśmy. Miałem nadzieję, że KPOT PSPD rozkręci to skuteczniej ale po zgłoszeniach widać, że to ciągle tylko regionalna impreza. Oby w grudniu było lepiej. Bez urazy dla kolegów i koleżanek z regionu, jutro pewnie dadzą mi popalić Zauważ, że każda poprzednia edycja była dużo wcześniej promowana na głównej piwo.org i niewielu poza lokalnymi się zgłaszało. Podejrzewam że największą przeszkodą i tak jest ilość piwa i niełatwy transport. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Nie wiem skąd ten wniosek. Byleś na dowolnej z pięciu edycji? Co do ogłoszenia kategorii, pisałem od tym w odpowiedzi na post bart3q Rozumiem że to konkurs dla znajomych królika(panszpika)Gdzie jest ogólnodostępna informacja o konkursie? Ogólnodostępna informacja, proszę bardzo: na Facebooku zlotu i na stronie zlotpiwowarow.org, czyli tam gdzie zawsze od 3 lat. Bardziej ogólnodostępna być nie może. Informacje o tej edycji pojawiały się tam od kilku miesięcy, zresztą od początku konkurs jest w okolicach czerwca i okolicach grudnia. Widać to nawet po odwiedzinach strony po wyszukiwaniu haseł związanych ze zlotem (wzmożony ruch od kwietnia). Poza tym od tej edycji nie zajmuję się konkursem osobiście, bo nie mieszkam w Toruniu, co czyni zarzuty jeszcze bardziej absurdalnymi. Całość organizuje Kujawsko-Pomorski OT PSPD. Takie info zamieszcza się raczej na "stronach branżowych" Oczywiście przyznaję się bez bicia, że przekazanie zlotu, którym nie mam czasu się całościowo (jak do tej pory) zajmować ze względu na przygody zdrowotne i wyprowadzkę do Warszawy, nie przeszło bezboleśnie. Ale strasznie śmieszą mnie opinie o braku informacji o kategoriach... Gdyby kolegom chciało się chociaż zajrzeć na stronę podlinkowaną w pierwszym poście, byłoby mniej niepotrzebnych nerwów. Poza tym nieco regionalny charakter konkursu, na który piwowar przyjeżdża osobiście z 12 butelkami piwa chyba nie dziwi. Ale mieliśmy już uczestników z Warszawy, Trójmiasta czy Słupska. Do Witnicy trzeba przytargać osobiście 40 butelek i nie mam z tym problemu, do Witnicy mam też 150km Ogłoszenie tydzień przed imprezą to kpina z piwowarów do kwadratu!!!!! Ps Konsumenckie są znajomych, ale ten konkurs to pobija wszystkie inne Nie wiem skąd ten wniosek. Byleś na dowolnej z pięciu edycji? Co do ogłoszenia kategorii, pisałem od tym w odpowiedzi na post bart3q W tym roku Grodziskie mi pasuje więc bym przybył Zauważ, że każda poprzednia edycja była dużo wcześniej promowana na głównej piwo.org i niewielu poza lokalnymi się zgłaszało. Podejrzewam że największą przeszkodą i tak jest ilość piwa i niełatwy transport. Czyli wychodzi że to wina Tomka, bo nie zamieścił info na stronie głównej Edytowane 31 Maja 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Anteks Za pół roku będzie lepiej a tymczasem przyjedź jako juror, wejściówki jeszcze są http://zlotpiwowarow.org/2015/05/27/rozpoczynamy-sprzedaz-opasek-na-vi-torunski-zlot-piwowarow-domowych/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Wiesz że nie piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi