angasc Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nadszedł czas bym i ja dołączył do Waszej społeczności. Mam nadzieję, że uda mi się zatrzeć negatywne wrażenia z innego forum. Tym bardziej, że tam zbyt kierowałem się emocjami. Tu postaram się być prawdziwym sobą. Pozdrawiam wszystkich i Wasze zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schloss Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nadszedł czas bym i ja dołączył do Waszej społeczności.Mam nadzieję, że uda mi się zatrzeć negatywne wrażenia z innego forum. Tym bardziej, że tam zbyt kierowałem się emocjami. Tu postaram się być prawdziwym sobą. Pozdrawiam wszystkich i Wasze zdrowie. Nie pytam, co poszło nie tak, ale tu choć może nie jest jakoś natrzęsienia postów, to nikt Cię z błotem nie zmiesza a pomoże i wytłumaczy. Nic sie nie przejmuj, pisz zaglądaj i baw sie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam i ja nowego użytkownika Cześć Schloss, zostaniesz ambasadorem kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nadszedł czas bym i ja dołączył do Waszej społeczności.Mam nadzieję, że uda mi się zatrzeć negatywne wrażenia z innego forum. Tym bardziej, że tam zbyt kierowałem się emocjami. Tu postaram się być prawdziwym sobą. Pozdrawiam wszystkich i Wasze zdrowie. Witam Kolegę emocje przy warzeniu piwa mogą być tylko pozytywne, więc takimi się możesz kierować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seta Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Cześć angasc! Mam nadzieję, że ja Ci krwi nie napsułem... Ale trochę lipa, bo na obu forach i tak są Ci sami ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angasc Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dzięki za miłe słowa. To nie tak, że ktoś mi krwi napsuł. To raczej ja za dużo nakłapałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Nie martw się angasc mimo, że tu mam inny nick to i tak Cię znam, ale nie przejmuj się kto pyta nie błądzi. Zawsze taniej kosztuje uczyć się na cudzych błędach. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Witam.Sami tworzymy tematy i kulturę dyskusji.Dla "nerwowych"polecam dodawać do warki więcej chmielu-chmiel uspakaja/żartowałem/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi