bnp Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 koleś jest niesamowity http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=85768 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 koleś jest niesamowity http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=85768 A ktoś tu mówił, że na browar.biz glanuje się młodych. Toż to anielska cierpliwość wręcz. Wiem, wiem przegapiłem ten wątek i stąd to zaniedbanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Kurde ale oszołom z tego kolesia, przegapiłem tak jak kolega wyżej, ale nic straconego dzisiaj się uśmiałem po pachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Może i gość jest niesamowity, ale pamiętam jak sam zaczynałem i też pisząc na GG by nie śmiano się ze mnie na forum. Też pisałem o pierdołach, bo nie mogłem sam wyobraźnią przeskoczyć tematu. Wiele jednak dała mi broszurka Ziomowita Fałat z BA, ale mimo tego dzwoniłem i pisałem. Teraz wszystko jest proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 A ja zaczynam się utwierdzać w przekonaniu, że gość sobie robi jaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 I ja też tak myślę jaja sobie robi jak nic.Ja zaczynając przeczytałem książkę Ziemka i wogóle nie pytałem na forum bo było mi głupio, a jak już kilka warek wykonałem, to wtedy pytałem w miarę sensownie, myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 I ja też tak myślę jaja sobie robi jak nic.Ja zaczynając przeczytałem książkę Ziemka i wogóle nie pytałem na forum bo było mi głupio, a jak już kilka warek wykonałem, to wtedy pytałem w miarę sensownie, myślę. To nawet nie o to chodzi, ale najpierw pisze, że szkoda mu kasy, a potem, że butelki chce kupować w winohobby. Po prostu patrzy co mu odpowiedzą na jego kretyńskie pomysły. To samo z garnkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Wogóle jakiś sprawny inaczej, ale tak jak mówisz robi sobie jaja, mój syn sześcioletni zadaje mądrzejsze pytania niż ten gostek.Niby mu szkoda siana, ale mu nie szkoda.Dziwny jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 (edytowane) Niemożliwe jest udawanie takiej indolencji, on tak na poważnie moim zdaniem. Inna sprawa, że gość kompletnie nie potrafi się skupić na jednej myśli nawet , obstawiam poniżej 18. Edytowane 25 Listopada 2009 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Osobiście czytałem fora grubo ponad rok zanim poczyniłem jakieś konkretne kroki piwowarskie. Uśmiałem się serdecznie przy kompie , aż rodzinka się ze mnie śmiała! Podejrzewam że kolo ma 14 lat i nadal nie wie jak się wiąże buty , a chce szpanować przed małolatami że robi piwo. Mój wniosek: Warto czytać i się śmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 szkoda że nie trafił do Nas dałbym mu pierwszy raz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Nie doczytałem do końca bo mi szkoda czasu. Ale gostek robi sobie JAJA totalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Koleś ma u mnie 1000 punktów za stwierdzenie "Ok skoro wszystko będzie w instrukcji to ok.A co do butelek to się będzie zbierać.Dział już można zamknąć na dobre skoro już wszystko wiem.Podziękowania dla Marusia za wiadomość na emailu co i jak z zacieraniem i załącznikiem." Kurde, czytam i czytam, degustuję, rozmawiam i jakoś mi ta wiedza do mojej łepetyny trudno wchodzi. Ale ze mnie matoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Koleś ma u mnie 1000 punktów za stwierdzenie "Ok skoro wszystko będzie w instrukcji to ok.A co do butelek to się będzie zbierać.Dział już można zamknąć na dobre skoro już wszystko wiem.Podziękowania dla Marusia za wiadomość na emailu co i jak z zacieraniem i załącznikiem." Kurde, czytam i czytam, degustuję, rozmawiam i jakoś mi ta wiedza do mojej łepetyny trudno wchodzi. Ale ze mnie matoł Nawet płeć Marusi zmienił :D Chirurg jakiś czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wy się śmiejejcie a to pewnie admin sobie ze wszystkich jaja robi, bo to aż niemożliwe, żeby ktoś tak pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wy się śmiejejcie a to pewnie admin sobie ze wszystkich jaja robi, bo to aż niemożliwe, żeby ktoś tak pisał. Art to na pewno nie. Wydaje mi się, że to jednak autentyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wy się śmiejejcie a to pewnie admin sobie ze wszystkich jaja robi, bo to aż niemożliwe, żeby ktoś tak pisał. Myślisz, że ART nie ma nic innego do roboty tylko pisać głupawe posty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belzebub Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Wy się śmiejejcie a to pewnie admin sobie ze wszystkich jaja robi' date=' bo to aż niemożliwe, żeby ktoś tak pisał.[/quote']Myślisz, że ART nie ma nic innego do roboty tylko pisać głupawe posty? To miało być zrozumiane jako żart, ale już sam staję pod pręgierzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Koleś ewidentnie prowokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Też tak uważam. Wie jak się warzy i posty są pisane z premedytacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 @kris1973 i elroy, mylicie mi się przez te avatary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 @kris1973 i elroy, mylicie mi się przez te avatary ;) Spokojnie Jak się bardzo pomylisz, to na pewno to zauważysz szybko A tak w ogóle, to chyba sobie zmienię avatara na kolorowego. Mam karnet na solarium od znajomego i kończy się w tym roku kalendarzowym. ps: a dlaczego w tym wątku Ci się mylimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 znaczy, nie mylicie w ogóle uśmiałem się z avatara @kris1973 i napisałem w tym wątku co by nie śmiecić po forum pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A tak w ogóle, to chyba sobie zmienię avatara na kolorowego. Mam karnet na solarium od znajomego i kończy się w tym roku kalendarzowym. Nie bądź taki Andrew Lepper , lepiej zmień na avatar który miałeś po żywcu ( ze zarostem ) był niepowtarzalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Inwazja jakaś? :rolleyes: To co będzie po odpaleniu JPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi