mc007 Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Przecież wyraźnie napisane jest, że wyniki w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Przecież wyraźnie napisane jest, że wyniki w sobotę. w sobotę? czyli wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Też od prawie 7 godzin czekam niecierpliwie... Zwłaszcza, że zdjęcia z czytania na festiwalu były i widać było, że lista jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przecież wyraźnie napisane jest, że wyniki w sobotę. w sobotę? czyli wczoraj? A co ja mogę... Też czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Przepraszam wszystkich czekających, ale będąc na Targach Piwnych nie mam możliwości zamieścić wyników na forum. Wyniki konkursu zostały ogłoszone w sobotę o godz. 18:00 na scenie na Targach Piwnych, a teraz po powrocie do domu mogę zamieścić je na forum. Kategoria Weizen: I miejsce - Andrzej Miler (Andy) Szczecin - 36,0 pkt II miejsce - Adam Śmiglak (Mero) Lubiszyn - 33,7 pkt III miejsce - Krzysztof Kropiś ((Kristoferus) Rozprza - 33,2 pkt IV miejsce - Michał Bartoszewicz - Łódź - 32,8 pkt V miejsce - Piotr Kowalski (Kwl) - Świebodzin - 32,0 pkt VI miejsce - Andrzej Smyk (Anteks) - Opalenica - 30,3 pkt Kategoria Saison: I miejsce - Krzysztof Czechanowski (Undeath) Bytom Odrzański - 41,7 pkt II miejsce - Andrzej Miler (Andy) Szczecin - 40,7 pkt III miejsce - Łukasz Rymkiewicz ((Łukasz) Warszawa - 40,3 pkt IV miejsce - Jarosław Woźniak - (j-n-k) Warszawa - 35,3 pkt V miejsce - Joanna Roman - Gdańsk - 31,7 pkt VI miejsce - Paweł Żywiecki (Zywiec79) - Piła - 31,0 pkt Kategoria R.I.S: I miejsce - Piotr Czarny (Pan_czarny) Białystok - 38,4 pkt II miejsce - Mariusz Bystryk (Maryh) Toruń - 38,2 pkt III miejsce - Zbigniew Hajdyła, Piotr Błachut ((Zibi666, Piotr986) - Sucha Bezkidzka - 37,2 pkt IV miejsce - Paweł Szymczewski - (Paweł) Mokrsko - 36,0 pkt V miejsce - Arkadiusz Stręk - Poznań - 35,0 pkt VI miejsce - Marek Maj (Major) - Wrocław - 34,8 pkt Jak widać konkurs był bardzo wyrównany, wręcz zacięty. Serdeczne gratulacje dla laureatów tym większe że konkurencja była bardzo silna i liczna. Więcej o konkursie później, bo teraz wręcz zasypiam nad klawiaturą (mam nadzieję, że nie popełniłem żadnego błędu) Edytowane 24 Listopada 2015 przez wogosz Mateusz Papiernik, Undeath i moon 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Do rundy finałowej zakwalifikowali się: Kategoria Weizen 1. W10 – Michał Bartoszewicz 2. W16 – Mariusz Bystryk 3. W18 – Krzysztof Kropiś 4. W21 – Andrzej Miler 5. W26 – Robert Kamiński 6. W27 – Piotr Kowalski 7. W28 – Michał Bąk 8. W30 – Andrzej Smyk 9. W31 – Maciej Ciupke 10. W33 – Marcin Wiciński 11. W36 – Konrad Kurek 12. W55 – Adam Śmiglak 13. W56 – Bartłomiej Michałuszko 14. W58 – Bartosz Dziendziel Kategoria Saison: 1. S214 – Krzysztof Szwiec 2. S216 – Marcin Kozłowski 3. S219 – Cezary Bułaczyński 4. S222 – Andrzej Miler 5. S223 – Paweł Żywiecki 6. S225 – Łukasz Rymkiewicz 7. S229 – Mateusz Fortuna 8. S233 – Marek Rumplewicz 9. S234 – Mariusz Karpiński 10. S236 – Krzysztof Czechanowski 11. S240 – Joanna Roman 12. S242 – Jarosław Woźniak 13. S245 – Katarzyna Dzwonnik, Piotr Stefanów Kategoria R.I.S: 1. RIS124 – Maciej Ciupke 2. RIS128 – Arkadiusz Stręk 3. RIS131 – Mariusz Bystryk 4. RIS132 – Piotr Czarny 5. RIS133 – Tomasz Podeszwa, Jakub Krupa 6. RIS135 – Paweł Szymczewski 7. RIS138 – Paweł Żywiecki8. RIS139 – Waldemar Pitala 9. RIS140 – Robert Kamiński 10. RIS141 – Zbigniew Hajduła, Piotr Błachut 11. RIS144 – Michał Garbacki 12. RIS150 – Paweł Trajkowski 13. RIS151 – Marek Maj 14. RIS152 – Mariusz Karpiński 15. RIS153 – Jacek Stachowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Gratulacje dla wszystkich zwycięzców Marek, a jednak się myliłem! Widzisz jednak VI miejsce masz w RIS-ie, ale nie powiem jakoś nie pasował mi ten twój mocarz, ale to bardzo subiektywne zdanie... Wysoki poziom w Saisonie małą różnicą wygrałem hehe Łukasz gratki! Edytowane 22 Listopada 2015 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wysoki poziom w Saisonie małą różnicą wygrałem hehe Łukasz gratki! Dzięki Krzysiek - wzajemnie. Gratulacje I miejsca P.S. Kolejny konkurs gdzie Andrzej prześcignął mnie o ułamek punktu FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Dzięki za konkurs, i przy okazji gratulacje wszystkim finalistom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomad Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ach liczylem na więcej.. ale przy takiej konkurencji już trzeba byc bezblednym. I tu należą się szczere gratulacje dla wygranych;-) pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przepraszam wszystkich czekających, ale będąc na Targach Piwnych nie mam możliwości zamieścić wyników na forum. Wyniki konkursu zostały ogłoszone w sobotę o godz. 18:00 na scenie na Targach Piwnych, a teraz po powrocie do domu mogę zamieścić je na forum. Kategoria Weizen: I miejsce - Andrzej Miler (Andy) Szczecin - 36,0 pkt II miejsce - Adam Śmiglak (Mero) Lubiszyn - 33,7 pkt III miejsce - Krzysztof Kropiś ((Kristoferus) Rozprza - 33,2 pkt IV miejsce - Michał Bartoszewicz - Łódź - 32,8 pkt V miejsce - Piotr Kowalski (Kwl) - Świebodzin - 32,0 pkt VI miejsce - Andrzej Smyk (Anteks) - Opalenica - 30,3 pkt Kategoria Saison: I miejsce - Krzysztof Czechanowski (Undeath) Bytom Odrzański - 41,7 pkt II miejsce - Andrzej Miler (Andy) Szczecin - 40,7 pkt III miejsce - Łukasz Rymkiewicz ((Łukasz) Warszawa - 40,3 pkt IV miejsce - Jarosław Woźniak - (j-n-k) Warszawa - 35,3 pkt V miejsce - Joanna Roman - Gdańsk - 31,7 pkt VI miejsce - Paweł Żywiecki (Zywiec79) - Piła - 31,0 pkt Kategoria R.I.S: I miejsce - Piotr Czarny (Pan_czarny) Białystok - 38,4 pkt II miejsce - Mateusz Bystryk (Maryh) Toruń - 38,2 pkt III miejsce - Zbigniew Hajduła, Piotr Błachut ((Zibi666, Piotr986) Warszawa - 37,2 pkt IV miejsce - Paweł Szymczewski - (Paweł) Mokrsko - 36,0 pkt V miejsce - Arkadiusz Stręk - Poznań - 35,0 pkt VI miejsce - Marek Maj (Major) - Wrocław - 34,8 pkt Jak widać konkurs był bardzo wyrównany, wręcz zacięty. Serdeczne gratulacje dla laureatów tym większe że konkurencja była bardzo silna i liczna. Więcej o konkursie później, bo teraz wręcz zasypiam nad klawiaturą (mam nadzieję, że nie popełniłem żadnego błędu) A, i jeszcze pytanko do organizatorów. Nagród nie będzie, jak rozumiem z regulaminu, ale może jakieś pamiątkowe dyplomy są przewidziane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przepraszam wszystkich czekających, ale będąc na Targach Piwnych nie mam możliwości zamieścić wyników na forum. Wyniki konkursu zostały ogłoszone w sobotę o godz. 18:00 na scenie na Targach Piwnych, a teraz po powrocie do domu mogę zamieścić je na forum. Kategoria Weizen: I miejsce - Andrzej Miler (Andy) Szczecin - 36,0 pkt II miejsce - Adam Śmiglak (Mero) Lubiszyn - 33,7 pkt III miejsce - Krzysztof Kropiś ((Kristoferus) Rozprza - 33,2 pkt IV miejsce - Michał Bartoszewicz - Łódź - 32,8 pkt V miejsce - Piotr Kowalski (Kwl) - Świebodzin - 32,0 pkt VI miejsce - Andrzej Smyk (Anteks) - Opalenica - 30,3 pkt Kategoria Saison: I miejsce - Krzysztof Czechanowski (Undeath) Bytom Odrzański - 41,7 pkt II miejsce - Andrzej Miler (Andy) Szczecin - 40,7 pkt III miejsce - Łukasz Rymkiewicz ((Łukasz) Warszawa - 40,3 pkt IV miejsce - Jarosław Woźniak - (j-n-k) Warszawa - 35,3 pkt V miejsce - Joanna Roman - Gdańsk - 31,7 pkt VI miejsce - Paweł Żywiecki (Zywiec79) - Piła - 31,0 pkt Kategoria R.I.S: I miejsce - Piotr Czarny (Pan_czarny) Białystok - 38,4 pkt II miejsce - Mateusz Bystryk (Maryh) Toruń - 38,2 pkt III miejsce - Zbigniew Hajduła, Piotr Błachut ((Zibi666, Piotr986) Warszawa - 37,2 pkt IV miejsce - Paweł Szymczewski - (Paweł) Mokrsko - 36,0 pkt V miejsce - Arkadiusz Stręk - Poznań - 35,0 pkt VI miejsce - Marek Maj (Major) - Wrocław - 34,8 pkt Jak widać konkurs był bardzo wyrównany, wręcz zacięty. Serdeczne gratulacje dla laureatów tym większe że konkurencja była bardzo silna i liczna. Więcej o konkursie później, bo teraz wręcz zasypiam nad klawiaturą (mam nadzieję, że nie popełniłem żadnego błędu) A, i jeszcze pytanko do organizatorów. Nagród nie będzie, jak rozumiem z regulaminu, ale może jakieś pamiątkowe dyplomy są przewidziane? Hehe dyplomy są Będą rozsyłać pewnie w późniejszym terminie A kto powiedział, że nagród nie będzie? Przecież co roku są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wielkie gratulacje dla wszystkich piwowarów! Przy tak wyśrubowanych wynikach to nawet nie wstyd odlecieć w eliminacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo86 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Do rundy finałowej zakwalifikowali się: Kategoria Weizen 1. W10 – Michał Bartoszewicz 2. W16 – Mariusz Bystryk 3. W18 – Krzysztof Kropiś 4. W21 – Andrzej Miler 5. W26 – Robert Kamiński 6. W27 – Piotr Kowalski 7. W28 – Michał Bąk 8. W30 – Andrzej Smyk 9. W31 – Maciej Ciupke 10. W33 – Marcin Wiciński 11. W36 – Konrad Kurek 12. W55 – Adam Śmiglak 13. W56 – Bartłomiej Michałuszko 14. W58 – Bartosz Dziendziel Kategoria Saison: 1. S214 – Krzysztof Szwiec 2. S216 – Marcin Kozłowski 3. S219 – Cezary Bułaczyński 4. S222 – Andrzej Miler 5. S223 – Paweł Żywiecki 6. S225 – Łukasz Rymkiewicz 7. S229 – Mateusz Fortuna 8. S233 – Marek Rumplewicz 9. S234 – Mariusz Karpiński 10. S236 – Krzysztof Czechanowski 11. S240 – Joanna Roman 12. S242 – Jarosław Woźniak 13. S245 – Katarzyna Dzwonnik, Piotr Stefanów Kategoria R.I.S: 1. RIS124 – Maciej Ciupke 2. RIS128 – Arkadiusz Stręk 3. RIS131 – Mariusz Bystryk 4. RIS132 – Piotr Czarny 5. RIS133 – Tomasz Podeszwa, Jakub Krupa 6. RIS135 – Paweł Szymczewski 7. RIS138 – Paweł Żywiecki8. RIS139 – Waldemar Pitala 9. RIS140 – Robert Kamiński 10. RIS141 – Zbigniew Hajduła, Piotr Błachut 11. RIS144 – Michał Garbacki 12. RIS150 – Paweł Trajkowski 13. RIS151 – Marek Maj 14. RIS152 – Mariusz Karpiński 15. RIS153 – Jacek Stachowski Gratulacje dla zwycięzców!!! Świetny, mocny konkurs! Ja mam tylko pytanie czy jest możliwość przedstawienia kolejności zdobywanych miejsc w każdej kategorii uwzględniając wszystkie piwa, które trafiły do konkursu finałowego? Chciałbym wiedzieć jak wiele lub jak niewiele zabrakło do finałowej 6-tki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortun Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgodnie z pkt 15 każdy dostanie swoją metryczke z komentarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo86 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgodnie z pkt 15 każdy dostanie swoją metryczke z komentarzem To ja wiem Zanim będą metryczki, a różnie to bywa, chciałem poznać generalną klasyfikację. W metryczce nie znajdziesz informacji na którym miejscu dane piwo się uklasyfikowało, tylko uwagi punktację końcową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Gratuluję wszystkim zwycięzcom! Ja się cieszę, że obydwa moje piwa znalazły się w finale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortun Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja też, ale nie ukrywam, że ciekawość zżera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Gratuluję wszystkim finalistom a organizatorom bardzo udanej imprezy. Do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wysoki poziom konkursu to i 6 miejsce w Saison cieszy . Zwłaszcza ,że o mały włos bym nie wysłał ( ostatnie 4 butelki znalazłem ). Gratulacje dla wszystkich finalistów . tomo86 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeburaszka710 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Gratulacje zwycięzcom Edytowane 22 Listopada 2015 przez czeburaszka710 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Przepraszam Mariusza Bystryka za pomylenie jego imienia orzy podawaniu finalistów, Już poprawiłem błąd, co gorsza w zeszłym roku zrobiłem taki sam - widocznie Mariusz pozostanie dla mnie Mateuszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erwin1991 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A mnie zrobiło się trochę przykro, ponieważ patrząc na listę startową nasze piwa nie dotarły na konkurs... Kolega nadawał paczkę w piątek 13 listopada, wykonując wcześniej telefon do organizatora, czy nie będzie problemu, jeżeli przesyłka dojdzie dwa dni po terminie, tj. 16 listopada. Problemu nie było. Jestem ciekaw, czy zawiniła poczta i paczka nie dotarła na czas, czy przyczyna była inna. Wielka szkoda, bo nasz Saison był naprawdę smacznym piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 A mnie zrobiło się trochę przykro, ponieważ patrząc na listę startową nasze piwa nie dotarły na konkurs... Kolega nadawał paczkę w piątek 13 listopada, wykonując wcześniej telefon do organizatora, czy nie będzie problemu, jeżeli przesyłka dojdzie dwa dni po terminie, tj. 16 listopada. Problemu nie było. Jestem ciekaw, czy zawiniła poczta i paczka nie dotarła na czas, czy przyczyna była inna. Wielka szkoda, bo nasz Saison był naprawdę smacznym piwem. W konkursie wzięły udział wszystkie nadesłane piwa. Przykro mi, ale przejrzałem wszystkie formularze zgłoszeniowe i nie znalazłem żadnego zgłoszenia z nickiem Erwin1991 w kategorii Saison Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortun Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Kiedy można spodziewać się metryczek i w jakiej formie będą dostarczone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi