Jancewicz Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 (edytowane) Witam serdecznie forumowiczów! Jestem z Wrocławia; Piwo lubiłem od zawsze a od jakiegoś czasu próbuję swoich sił we własnej amatorskiej "produkcji" - póki co z brewkitów aczkolwiek staram się nadać piwkom nieco indywidualności dochmielając i mieszając różne niechmielone ekstrakty słodowe. Na własną zacierkę nie mam raczej warunków. Jeszcze raz witam i mam nadzieję, że korzystając z forum nabędę nowych doświadczeń. Czołem, jancewicz Edytowane 7 Września 2015 przez Jancewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Cześć. Masz warunki do zacierania tylko jeszcze nie znalazłeś rozwiązania sprzętowego dla siebie. Wmawiaj sobie, że masz warunki a zaczniesz zacierać bardzo szybko Pozdrawiam i życzę udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jsakic Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Cześć, jeszcze miesiąc temu mówiłem, "12 litrowy garnek i ekstrakty niechmielone to jest to co mi do szczęścia wystarczy". Teraz już zacieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witaj Zapraszamy na spotkania WIP we Wrocławiu https://www.facebook.com/groups/wroclawskainicjatywapiwowarska/ i https://www.facebook.com/Wroclawscy.Piwowarzy?fref=ts Działamy dosyć prężenie na terenie Wrocławia. Na spotkaniach zawsze można się wielu rzeczy dowiedzieć i spróbować piw innych osób Do tego mamy sporą wymianę różnych rzeczy między sobą. Jak będziesz chciał mogę ci dać dostęp do podforum tutaj piwo.org dla naszej grupy. Pozdrawiam i powodzenia Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi