mlodzianowy Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Cześć wszystkim forumowiczom! Nazywam się Łukasz, obecnie mieszkam i pracuję w Legnicy. Od dobrych kilku miesięcy interesowania się piwowarstwem domowym i zdobywaniu wszelakiej wiedzy, dorosłem do tego aby zarejestrować i przywitać się na tutejszym forum. Jak do tej pory zawsze byłem biernym użytkownikiem forów internetowych. Wiedzę pogłębiam między innymi głównie czytając jak i oglądając filmy, i nigdy o nic nie pytając, w miejscach takich jak te. Jako, że tak się na dłuższą metę nie da, a w miarę poszerzania wiedzy człowiekowi wydaję się, że coraz to mniej wie, postanowiłem, że jak ruszę z pierwszą warką to o wszelką fachową pomoc zasięgnę tutaj, pytając Was - fachowców! Obecnie jestem na etapie spisywania i robienia kalkulacji do zakupu potrzebnego sprzętu do wystartowania. Planuję od razu ruszyć z warzeniem z zacieraniem, czego się odrobinę obawiam, ale już taki jestem, że jak coś robić to na maksa. Nie wiem kiedy dokładnie skompletuję sprzęt, ale przed pierwszą warką postaram się napisać o przygotowaniach! Pozdrawiam serdecznie! P.S. Jeżeli czyta ktoś te moje słowa wstępu i jest z Legnicy to niech napisze, chętnie poznałbym jakiegoś piwowara albo osobę interesującą się piwem, która mieszka w moim mieście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witaj na Forum! Nie ma sie czego obawiac. Czytaj, czytaj i pytaj. Czekamy na pierwsza warke. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Hej, witaj. Życzę wytrwałości, cierpliwości i samych udanych warek. Pytaj jak czegoś nie wiesz lub nie możesz znaleźć, a Piwowarzy i Piwowarki z forum na pewno wspomogą swoją wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Cześć, przynajmniej dwóch piwowarów domowych znam z Legnicy, także support masz, powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodzianowy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Byłoby super jakby byli chętni dać namiar albo jak są użytkownikami forum żeby się odezwali dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Czołem! to może trochę pomóc: http://www.piwo.org/membermap/ mlodzianowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Może nie z Legnicy ale z za Głogowa jestem Trochę daleko ale zawsze Pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodzianowy Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 camilos, dzieki za pomoc. W Legnicy pokazuje mi 2 osoby ale niestety nie widzęe kto to dokładnie. Muszę jeszcze to obadać na laptopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Powitać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Cześć, kolego legniczaninie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nofx1 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 widzę, że jest nas trochę z Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Jeżeli ktoś byłby zainteresowany to zapraszam do dołączenia do grupy: https://www.facebook.com/groups/930075657077279/ Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major_07 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 W dniu 22.09.2015 o 21:29, mlodzianowy napisał: Cześć wszystkim forumowiczom! Nazywam się Łukasz, obecnie mieszkam i pracuję w Legnicy. Od dobrych kilku miesięcy interesowania się piwowarstwem domowym i zdobywaniu wszelakiej wiedzy, dorosłem do tego aby zarejestrować i przywitać się na tutejszym forum. Jak do tej pory zawsze byłem biernym użytkownikiem forów internetowych. Wiedzę pogłębiam między innymi głównie czytając jak i oglądając filmy, i nigdy o nic nie pytając, w miejscach takich jak te. Jako, że tak się na dłuższą metę nie da, a w miarę poszerzania wiedzy człowiekowi wydaję się, że coraz to mniej wie, postanowiłem, że jak ruszę z pierwszą warką to o wszelką fachową pomoc zasięgnę tutaj, pytając Was - fachowców! Obecnie jestem na etapie spisywania i robienia kalkulacji do zakupu potrzebnego sprzętu do wystartowania. Planuję od razu ruszyć z warzeniem z zacieraniem, czego się odrobinę obawiam, ale już taki jestem, że jak coś robić to na maksa. Nie wiem kiedy dokładnie skompletuję sprzęt, ale przed pierwszą warką postaram się napisać o przygotowaniach! Pozdrawiam serdecznie! P.S. Jeżeli czyta ktoś te moje słowa wstępu i jest z Legnicy to niech napisze, chętnie poznałbym jakiegoś piwowara albo osobę interesującą się piwem, która mieszka w moim mieście! Witam i jak Ci poszło z piwowarstwem? Trochę czasu minęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi