Skocz do zawartości

[Małe Piwko Blog] Tenczynek Milk Stout


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

Browar w Tenczynku zadebiutował dwoma tradycyjnymi piwami dolnej fermentacji, jednak szybko okazało się, że nie można go szufladkować. Najpierw stworzył piwo Tenczynek Milk Stout, a chwilę później zapowiedział Australian IPA Aborygen. Dziś zajmę się tym pierwszym.

The post Tenczynek Milk Stout appeared first on Małe Piwko Blog.



Wyświetl pełny artykuł
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

To ja piłem inną butelkę, bo:

1. Bez gazu

2. DMS tak przeokrutny, że poszedłem sprawdzić, czy żona aby na pewno nie gotuje jakichś warzyw

3. Zero chmielu

4. Smak powodował odruch wymiotny.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Poziom nut warzywnych w niektórych butelkach piw z BRJ jest tak wysoki że aby móc je zastosować jako próbki wad to trzeba by je rozcieńczać ;)

Edytowane przez kantor
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.