TMspoko Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam wszystkich piwowarów domowych i nie tylko. W ten świąteczny czas postanowiłem się ujawnić, złożyć wszystkim czytającym życzenia WESOŁYCH ŚWIĄT oraz złożyć serdeczne podziękowania WSZYSTKIM AKTYWNYM PIWOWAROM piszącym na tym forum. Tylko dzięki Wam udało mi się już popełnić 21 warek (11 z puszki i 10 zacieranych) bez większych wpadek - wszystkie piwka smakują (oprócz tych bąbelkujących oczywiście). To tyle na razie. Pozdrawiam serdecznie Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witaj serdecznie i fajnie, że się ujawniłeś Cieszę się, że forum było pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 I ja witam kolejnego piwowara. Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam.To forum to fajna rzecz.Powodzenia w warzeniu.Czytaj,warz i pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 21 warek to aż nadto abyś teraz też Ty zaczął pisać na forum. Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam doświadczonego piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi