joonecky Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Nie mam metryczek z BROWN IPA (eliminacje) i RYE STOUTA (finał). Mam się gdzieś zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Metryczki z finału Rye Stouta poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Metryczki finałowe w Weizenach rozesłane przed chwilą. Gdyby ktoś nie dostał proszę o kontakt. Witam ja nie dostałem Adam Krawczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Metryczki finałowe w Weizenach rozesłane przed chwilą. Gdyby ktoś nie dostał proszę o kontakt. Witam ja nie dostałem Adam Krawczyk Sprawdźcie SPAM tam znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) A jak sytuacja wygląda z cydrem? Do tej pory nie dostałem metryczki ani nie znalazłem żadnego info na ten temat. Spam też sprawdziłem. Edytowane 4 Maja 2016 przez szwagier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joonecky Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Metryczkę z Rye Stout'a dostałem, ale na Brown IPA ciągle czekam... Pisałem maila do Artura Napiórkowskiego, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi. Ktoś wie do kogo się z tym zwrócić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corsano Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Metryczki z eliminacji Brown IPA zostaną wysłane dziś do końca dnia. Wiktor_Gzub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Nie dostałem metryczki z cydrów, do kogo odezwać się w tej sprawie/kto był odp. za opracowanie metryczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan_czarny Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Wciąż czekam na metryczkę eliminacji Rye Stouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Artur tu chyba nie zagląda, ale przekazałem mu informacje o brakujących metryczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Nie wiem czy wysyłaliście już dyplomy ale Ja za II miejsce w cydrze nie dostałem. Nie dostałem też metryczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Witam,dalej brak cydrowej metryczki, z tego co wiem nie tylko u mnie, wiadomo coś w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja także ciągle czekam na metryczkę cydrową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Do dziś nie dostałem metryczki z cydru, jeśli skład sędziowski, który był do dość słabo obsadzonej kategorii przygotować metryczek finałowych przez ponad dwa miesiące to jest to dla mnie mega słabe. Mam nadzieję, że organizatorzy podejdą do sprawy poważnie i osoba odpowiedzialna za przygotowanie metryczek dostanie po dupie i więcej już do tej funkcji nie zostanie przypisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Istnieje w ogóle formatka metryczki do cydru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Istnieje w ogóle formatka metryczki do cydru? to może odpowiedź, na to czemu to tak długo trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Przecież jakoś oceniali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 O ocenianiu w warszawie krążą legendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ja kiedyś dostałem w gose 1 pkt za wygląd, nie, piwo nie było czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1therion Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Metryczki z cydru mają być dostarczone niebawem (wiem, bo ja też na swoją czekam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jakby co to moja metryczka w końcu dotarła, więc jak ktoś jeszcze czeka to chyba już bliżej niż dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Wątek stary, ale z kolegą z eliminacji rye stouta nigdy metryczki nie dostaliśmy (mailowo się na wiosnę komunikowaliśmy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi