Artur Molenda Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 (edited) Wraz ze wzrostem popularności piw rzemieślniczych, wiele osób zastanawia się nad otwarciem pubu typu Multitap. Podajemy dla wszystkich chętnych 5 warunków na odniesienie sukcesu. dalsza część tekstu Edited December 5, 2015 by Artur Molenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeerZone Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Nic nowego nie odkryliście ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camilos Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Brakuje najważniejszego - Lokalizacja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrickll Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Było: http://polskieminibrowary.pl/2014/08/19/po-czym-poznasz-dobry-wielokran-czyli-knajpiany-dekalog/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Molenda Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 Było: http://polskieminibrowary.pl/2014/08/19/po-czym-poznasz-dobry-wielokran-czyli-knajpiany-dekalog/ Zgoda, nie jest lekko, nie zawsze udaje się napisać coś oryginalnego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Molenda Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 (edited) Brakuje najważniejszego - Lokalizacja! Dobry pomysł na kolejny wpis. Edited December 5, 2015 by Artur Molenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.