Dr2 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 to nie powinien tym sie przejmować sugestia że to nie było takie do końca na serio i należy to traktować z przymrużeniem oka. a ja myślę, że z przymrużeniem oka to jednak jest inaczej - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 to nie powinien tym sie przejmować sugestia że to nie było takie do końca na serio i należy to traktować z przymrużeniem oka. a ja myślę, że z przymrużeniem oka to jednak jest inaczej - He he jakbys sam nie wiedział jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hilarion Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jest sklep Esencja Smaku w Krakowie i w Sopocie. Dwa oddziały tej samej firmy? Bo jeżeli tak, to po sopockiej filii z wyjątkiem śladów w google nie ma żadnych odnośników na stronie esencjasmaku.pl. Chciałbym wiedzieć, bo wybieram się do trójmiasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIE_GRAC_W_GRY_WIDEO Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Jest sklep Esencja Smaku w Krakowie i w Sopocie. Dwa oddziały tej samej firmy? Bo jeżeli tak, to po sopockiej filii z wyjątkiem śladów w google nie ma żadnych odnośników na stronie esencjasmaku.pl. Chciałbym wiedzieć, bo wybieram się do trójmiasta. pierwotnie sklep był w sopotowie, ale został sprzedany - nowi właściciele przenieśli go do krakowa jakoś na początku tego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietros Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Czy ktoś zamawiał od nich w ostatnim czasie? Jakieś nowe opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Szybko sprawnie i na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszh Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Wczoraj przyjęte zamówienie słodów ze śrutowaniem. Dziś już u mnie w Paczkomacie. Mogę polecić, fajny ekspres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiooo1990 Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 W sobotę wieczorem zamówione, bez problemu umówione do odbioru na 14 w poniedziałek, jeszcze telefon rano ze już gotowe wielki plus!Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreve Opublikowano 11 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Porządny sklep, zamówienie przyszło szybko i wszystko się zgadzało. Na plus to, że słody są domyślnie ześrutowane, nie trzeba płacić dodatkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buber Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Trzeba. 80 groszy za każdy rozpoczęty kilogram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sihox Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ciekawostka: sklep wprowadził do oferty drożdże Imperial Yeast. Patrząc na dostępne ilości to chyba testowy rzut ale miejmy nadzieję, że zostaną na stałe w ofercie. https://esencjesmaku.pl/pl/producer/IMPERIAL-YEAST/89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skg Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Napisałem do sklepu w tej sprawie - odpowiedzieli, że obecna partia jest testową, ale zainteresowanie jest duże i chcą je wprowadzić w szerszym zakresie w przeciągu miesiąca-dwóch. Bardzo mnie to cieszy, bo są pierwszym dystrybutorem Imperial Yeast w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Żukowski Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 W zeszłym tygodniu dzwoniłem pytając się o drożdże imperial yeast. W marcu nie ma co się spodziewać nowej dostawy tych drożdży. Skuszony pozytywnymi opiniami zakupiłem jedne z tych, które były w sklepie dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_86 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Na sklep Esencje Smaku trafiłem przypadkowo. Udało mi się tam kupić transparentne fermentory 15-litrowe, długo ich szukałem - jak widać mało sklepów na je w ofercie. Mają tam też dobry wybór angielskich słodów Simpsons, nawet lepszy niż w Alepiwo - choć o dziwo brak podstawowego Pale Ale (jest tylko Maris Otter). Wielki plus za szybką realizację zamówienia - fermentory zamówione w niedzielę były u mnie już we wtorek przed południem. Jest też opcja bezpłatnej wysyłki do paczkomatów. Polecam i na pewno wrócę na ponowne zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ja tam robię zakupy (jeśli nie na allegro). Jak na razie szybko, bez błędów no i mogę podjechać i odebrać Jakub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi